Raftul cu filme

Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: Prinde-l dacă poți!

Prinde-l dacă poți, seriale mexicane, PRO 2
Imagine via IMDb / Prinde-l dacă poți!

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Mexic se numește Prinde-l dacă poți! (în limba spaniolă: „La Mexicana y El Guero”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de sâmbătă, 17 iulie 2021, de la ora 19:00.

Serialul mexican Prinde-l dacă poți! a fost lansat în anul 2020. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 17 august 2020, iar ultimul episod pe 7 februarie 2021. Producția numără un sezon și 127 de episoade.

Pelicula Prinde-l dacă poți! se încadrează în genul dramă, fiind regizată de Victor Rodriguez și Aurelio Avila, după un scenariu semnat de Victor Carrasco (poveste originală), Kari Fajer (creator al seriei), Vicente Sabatini și Julian Aguilar (scenarist).

Serialul a fost inspirat din povestea peliculei „Complices”, lansată în anul 2006 în Chile. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Itati Cantoral, Juan Soler, Luis Roberto Guzman, Jacqueline Andere, Nora Salinas, Iran Castillo, Julio Camejo, Gala Montes, Sian Chiong, Eleazar Gomez, Jackie Sauza și Gabriela Zamora.

Producția mexicană Prinde-l dacă poți! prezintă povestea Andreei, o frumoasă escroacă, și a lui Tyler, un milionar idealist care se întoarce în Mexic pentru a-și căuta familia, după ce mama lui adoptivă moare și îl îndrumă pe acesta să se întoarcă în locurile de origine. Andrea Ibarrola îți folosește farmecele pentru a păcăli victimele sale. În Statele Unite ale Americii, Andrea are un complice, pe Olinka, care îi oferă informații despre Tyler Somers, următoarea sa victimă.

Compania acestuia reprezintă cel mai mare producător de cartofi din lume, iar el este cunoscut ca fiind un om bun și onest. Tyler se întoarce acasă, la îndemnul mamei sale, iar Andrea pune la cale un plan pentru a-l face să se îndrăgostească de ea, însă în cele din urmă ea este cea care ajunge să se îndrăgostească de Tyler.

Având în vedere această desfășurare de evenimente, Andrea trebuie să facă o alegere importantă pentru viitorul ei: să aleagă dacă vrea să facă în continuare bani prin înșelăciune sau să se stabilească la casa ei și să aibă o relație cu Tyler.

Octavian Petrescu

Sunt pasionat de filme și documentare, dar mai ales de peliculele biografice care aduc un plus de valoare cinematografiei. Prefer oricând un film european în defavoarea unuia american, iar când nu scriu despre filme și seriale îmi petrec timpul în compania lui Charlie, un labrador de un an și șapte luni.

Scrie un comentariu