Raftul cu filme

Postul Disney Junior difuzează în premieră serialul de animație „Prietenii cățeluși”

Disney Junior, Puppy Dog Pals, Prietenii cățeluși
Imagine via IMDb / Puppy Dog Pals

Postul de televiziune pentru copii Disney Junior aduce, în premieră, un nou serial de animație, care urmează să fie adăugat grilei de programe începând cu ziua de 9 octombrie 2017, atunci când va avea loc și premiera pe micile ecrane, începând cu orele 17:25. Serialul animat Prietenii cățeluși este creat de comediantul Harland Williams, cunoscut mai ales pentru rolurile din filmele „Dumb and Dumber” și „The Whole Nine Yards”.

Seria pentru copii Prietenii cățeluși (în original „Puppy Dog Pals”) a fost creată în anul 2017, iar în prezent se află la primul sezon. Doar 15 episoade au fost filmate și pregătite pentru difuzare până acum, însă există zvonuri că serialul va fi reînnoit cu cel de-al doilea sezon.

Prietenii cățeluși (în original „Puppy Dog Pals”) este destinat preșcolarilor și familiilor acestora și spune povestea a doi frați căței din rasa Pug, pe nume Bingo și Rolly. Cei doi iau parte zilnic la noi aventuri și experiențe amuzante în cartierul în care trăiesc, aducând o serie de învățături pentru cei mici.

Disney Junior, Puppy Dog Pals, Prietenii cățeluși
Imagine via IMDb / Puppy Dog Pals

Indiferent dacă se îmbarcă într-o misiune pentru a-și ajuta stăpânul, pe nume Bob, sau un prieten care se află în nevoie, motto-ul cățelușilor este acela că viața este mai amuzantă când îl ai aproape pe prietenul cel mai bun. Alături de cuplul jucăus se află o întreagă comunitate de animăluțe colorate printre care pisica lui Bob și Ham, un simpatic câine robot, arată Radar de Media.

Serialul este produs de Disney Junior și Wild Canary.

Fiecare episod al serialului animat Prietenii cățeluși (în original „Puppy Dog Pals”) prezintă povești ce evidențiază similitudinile și diferențele dintre cei doi căței, Bingo și Rolly, oferind lecții despre prietenie, rezolvarea problemelor, colaborare, creativitate și aventură. Episoade noi din seria animată apar în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 17:25, doar pe Disney Junior.

* citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu