Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial coreean se difuzează pe postul Happy Channel: „Prețul libertății”

Prețul libertății, seriale, seriale coreene, Happy Channel
Imagine via Viki / Prețul libertății

Postul de televiziune Happy Channel, care face parte din trustul Intact Media Group, aduce o nouă producție coreeană pe micile ecrane din țară, în premieră. Pelicula originară din Coreea de Sud se numește Prețul libertății (în limba engleză: „Temptation”, în limba coreeană: „Yuhok”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de vineri, 5 iulie 2019, de la ora 22:00.

Serialul coreean Prețul libertății a fost lansat în anul 2014, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Seoul Broadcasting System pe 14 iulie 2014, iar ultimul pe 16 septembrie 2014. Producția originară din Coreea de Sud numără un singur sezon și un total de 20 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Kwon Sang-Woo, Choi Ji-Woo, Lee Jung-Jin, Park Ha-Sun, Chae So-Young, Kim Sung-Kyum, Hong Yeo-Jin, Joo Jin-Mo, Jo Mi-Ryung și Kim Hyung-Bum.

Serialul Prețul libertății se încadrează în genurile romantic, dramă și melodramă, fiind regizat de Park Young-Soo, după un scenariu semnat de Han Ji-Hoon, fiecare episod în parte fiind realizat în limba coreeană. Producătorul executiv al serialului este Han Jung-Hwan, producător este Cho Yoon-Jung, iar filmările au fost realizate în Coreea de Sud și Hong Kong. Serialul a fost produs de compania Victory Contents și distribuit de către Seoul Broadcasting System.

În centrul poveștii serialului Prețul libertății se află Cha Seok-Hoon, care se bucură de un mariaj cum nu se poate mai fericit cu Na Hong-Joo, cu toate că cei doi provin din medii sociale total diferite. Liniștea și stabilitatea relației lor începe să se clatine în momentul în care Cha Seok-Hoon începe să se confrunte cu probleme serioase în cadrul afacerilor sale, din cauza partenerului său.

Pentru a reuși să plătească o datorie deloc mică, pe care dacă nu o plătește va ajunge la închisoare, Cha Seok-Hoon ia în considerare o propunere indecentă venită din partea lui Yoo Se-Young, o tânără bogată și influentă în mediul de afaceri din Coreea de Sud, cunoscută și sub numele de Doamna de Fier.

Propunerea primită și pe care este aproape să o onoreze constă în a fi trei zile doar la dispoziția acestei femei. Cha Seok-Hoon nu mai stă pe gânduri și acceptă, la fel și soția sa, fără să știe ce consecințe va avea acest lucru asupra mariajului lor.

Citește mai multe articole despre seriale coreene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu