Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial canadian se vede pe postul DIVA: „Premisa unui dezastru”

Premisa unui dezastru, Departure, DIVA
Imagine via IMDb / Departure

Postul de televiziune DIVA aduce o nouă producție canadiană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Canada se numește Premisa unui dezastru (în original: „Departure”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de duminică, 25 august 2019, de la 20:00.

Serialul canadian Premisa unui dezastru a fost lansat în anul 2019, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Global TV pe 10 iulie 2019, iar producția continuă și în momentul de față. Serialul canadian numără un singur sezon, cu un număr total de șase episoade, conform detaliilor de pe Wikipedia și IMDb.

Serialul canadian Premisa unui dezastru este încadrat în genurile dramă și suspans, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Archie Panjabi, Christopher Plummer, Kris Holden Ried, Claire Forlani, Rebecca Liddiard, Shazad Latif, Tamara Duarte, Peter Mensah, Kristian Bruun, Allan Hawco, Dougray Scott, Sasha Roiz, Mark Rendall, Dmitry Chepovetsky și Paris Jefferson.

Vara aceasta, postul de televiziune DIVA investighează „Premisa unui dezastru” într-o miniserie de șase episoade care urmărește dispariția misterioasă a zborului 716, un avion de pasageri pierdut undeva deasupra Oceanului Atlantic. Episoadele vor rula timp de trei săptămâni, câte două în fiecare seară de duminică.

Kendra Malley, un geniu în investigații, este desemnată de către mentorul său, Howard Lawson, să conducă ancheta în cazul dispariției zborului 716. Kendra nu este sigură că este omul potrivit pentru o astfel de sarcină, fiind încă afectată de moartea recentă a soțului său, în timp ce încearcă să fie un model pentru fiul ei.

Întreaga lume urmărește cum Kendra și echipa ei muncesc contra cronometru pentru a găsi aeronava dispărută și posibilii supraviețuitori. Fiecare indiciu nou tinde să adâncească și mai mult misterul, mărind cercul de suspecți și motivele: sinuciderea pilotului, atentat terorist, defecțiune de bord sau o crimă motivată politic. Aflată de asemenea în lupta cu forțele ce vor să deturneze ancheta, Kendra trebuie să găsească adevărul și să prevină alte astfel de tragedii în viitor.

Serialul canadian Premisa unui dezastru începe cu Kendra Malley aflată la răscruce în viața personală și profesională. Este un investigator remarcabil, ajutat de instincte puternice și un intelect de invidiat, care cercetează accidente și descoperă premisa care a dus la dezastru.

Kendra Malley își iubește cariera, dar principalul ei scop nu este acela de a rezolva un caz complicat, ci de a aduce alinare celor afectați prin aflarea adevărului.

Citește mai multe articole despre seriale canadiene pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu