Raftul cu filme

Noul sezon al serialului „Preacher” va avea premiera pe AMC pe 29 iunie 2017

sezonul al treilea din Preacher, Preacher, AMC, seriale
imagine via IMDb / Preacher

Serialul supranatural și de aventură Preacher, lansat în anul 2016, revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon după ce postul de televiziune american AMC a hotărât continuarea acestuia. Cel de-al doilea sezon intră în grila de programe începând cu ziua de joi, 29 iunie 2017, conform unui comunicat de presă publicat de postul din Statele Unite ale Americii.

Noul sezon al serialului Preacher (lansat în 2016) va avea 13 episoade (vezi pagina de IMDb), cu trei mai mult decât cel anterior. Creat de Sam Catlin, Evan Goldberg și Seth Rogen, serialul spune povestea a trei personaje atipice pornite în căutarea lui Dumnezeu; un predicator din West Texas, Jesse Custer, jucat de actorul Dominic Cooper, iubita acestuia, Tulip, jucată de actrița Ruth Negga (nominalizată la premiile Oscar pentru rolul jucat în „Loving”, lansat în 2016), și un vampir originar din Irlanda, pe nume Cassidy, jucat de Joseph Gilgun.

În urma unui incident supranatural petrecut în biserica în care Jesse Custer predică, acesta cere ajutorul iubitei sale și a unui prieten. Ca urmare, cei trei se aventurează într-o societată saturată de personaje din iad și paradis, dar și din lumile intermediare, în încercarea de a-l găsi pe Dumnezeu și a-i cere socoteală pentru ceea ce s-a întâmplat.

Înainte de difuzarea pe post a celui de-al doilea sezon din Preacher, postul AMC a hotărât să redea în format maraton nocturn toate cele zece episoade ale primului sezon sâmbătă, 24 iunie 2017, începând cu orele 22:00.

Din distribuția filmului fac parte actorii Dominic Cooper (cunoscut pentru „Captain America: The First Avenger”), Joseph Gilgun („Emmerdale Farm”), Ruth Negga („World War Z”), Ian Colletti („Phoebe in Wonderland”), Graham McTavish („The Hobbit: An Unexpected Journey”), Julie Ann Emery („Better Call Saul”), Noah Taylor („Charlie and the Chocolate Factory”), Pip Torrens („Star Wars: The Force Awakens”), Lucy Griffiths („Winter’s Tale”) și W. Earl Brown („Deadwood”).

Poți vedea trailerul celui de-al doilea sezon din Preacher aici:

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme.

Scrie un comentariu