Raftul cu filme

Un serial turcesc nou se vede pe postul Kanal D: „Povestea noastră”

Povestea noastră, seriale turcești, seriale, Kanal D
Imagine via Kanal D / Povestea noastră

Postul de televiziune Kanal D aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Povestea noastră (în original: „Bizim Hicaye”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 1 ianuarie 2019, de la ora 20:00.

DIFUZARE: de miercuri până vineri, de la ora 20:00

Telenovela turcească Povestea noastră a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul american FOX pe 14 septembrie 2018, serialul continuându-se și în momentul de față. Momentan, seria numără două sezoane și un total de 45 de episoade, conform Wikipedia. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Ozcan, Yagiz Can Konyali, Nesrin Javadzadeh, Mehmet Korhan Firat și Nejat Isler.

Serialul turcesc Povestea noastră se încadrează în genurile telenovelă și dramă și este regizată de Serdar Gozelekli și Koray Kerimoglu. Creatorul telenovelei este Paul Abbott, iar persoanele care s-au ocupat de scenariu sunt Elif Asilkefeli Yeter, Banu Kiremitci Bozkurt, Hatice Meryem, Ebru Hacioglu, Verda Pars și S. Sahiner.

Telenovela Povestea noastră urmărește povestea unei familii greu încercate în care iubirea își face loc parcă pentru a compensa loviturile unui destin care pare potrivnic. Cu șase copii, familia se luptă să supraviețuiască în unul dintre cele mai sărace cartiere din Istanbul. Filiz, personajul central feminin, este o tânără ambițioasă care devine o adevărată mamă pentru frații mai mici.

Filiz preia frâiele întreținerii familiei numeroase cu responsabilități cu mult peste cele tipice vârstei sale după ce mama lor îi abandonează. Își face datoria din iubire și nu se plânge de nimic în ciuda comportamentului deviant al tatălui lor alcoolic, Fikri. Deși sunt săraci, copiii au învățat să gestioneze asemeni unor adulți responsabili grijile care nu îi ocolesc.

În timp ce Filiz își dedică viața fraților ei, împărtășind nemulțumirile sale doar celei mai bune prieteni, Tulay, brusc apare în viața ei Baris, un bărbat carismatic. Acesta încearcă să o impresioneze cu fiecare ocazie pe Filiz în timp ce fata crede că în existența ei nu este loc pentru dragoste și se luptă cu sentimentele pe care i le trezește chipeșul tânăr. Povestea de dragoste dintre Filiz și Baris se complică atunci când își face apariția Cemil, un ofițer de poliție îndrăgostit și el de ea.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

15 comentarii