Raftul cu filme

Televiziunile Discovery au fost scoase din grila Focus Sat. Cu ce posturi TV au fost înlocuite

posturile de televiziune Discovery, Discovery, Discovery Channel, Focus Sat
Discovery Channel / Logo

Posturile de televiziune Discovery au fost eliminate din grila de programe a operatorului de televiziune Focus Sat România începând cu data de 4 ianuarie 2021. Acordul dintre operatorul DTH și Discovery privind distribuția mai multor canale TV a expirat la finalul anului 2020, iar negocierile purtate între cele două companii nu s-au concretizat prin semnarea unui nou acord.

Astfel, începând cu data de 4 ianuarie 2021, posturile de televiziune Discovery au ieșit din grila operatorului Focus Sat România, fiind vorba despre canalele Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Investigation, DTX, Animal Planet, Travel Channel, TLC, Food Network, Eurosport 1 și Eurosport 2.

În același timp, alte două posturi de televiziune operate de Discovery s-au închis la nivel internațional și au fost eliminate din grilele de programe ale operatorilor de televiziune de pe teritoriul României, inclusiv din grila Focus Sat, fiind vorba despre posturile de televiziune Discovery Showcase HD și Fine Living.

Posturi de televiziune noi în grila operatorului Focus Sat

Începând cu data de 4 ianuarie 2021, operatorul Focus Sat a înlocuit posturile de televiziune Discovery cu alte nouă canale TV, oferite spre vizionare prin 14 versiuni SD sau HD și adăugate în grila de programe, după cum urmează:

🔸 În pachetul Familia au fost adăugate: Love Nature (poziția 40), BBC Earth (poziția 41), Crime & Investigation (poziția 45), Stingray CMusic (poziția 50), Look Sport 2 (poziția 85), Look Sport 3 (poziția 86) și BBC Earth HD (poziția 121);

🔸 În pachetul Mozaic Plus au fost adăugate: TDC (poziția 43), Stingray iConcerts (poziția 91), Stingray Classica (poziția 92), Love Nature HD (poziția 115), Travel XP HD (poziția 117), Look Sport 2 HD (poziția 122) și Look Sport 3 HD (poziția 123);

Operatorul de televiziune Focus Sat a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că „abonații care utilizează un receptor standard Focus Sat trebuie să îl oprească și să îl repornească. În cazul în care posturile TV nu apar în grilă trebuie să fie resetat receptorul prin intermediul meniului. Dacă se folosește un alt tip de receptor sau modul CI+ este necesar să fie scanate manual noile frecvențe”.

Citește și alte articole despre posturi TV pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu