Raftul cu filme

Postul 24 Mix TV a început emisia și a intrat în grilele operatorilor NextGen și INES

24 Mix TV
Live Stream / București TV

Postul de televiziune 24 Mix TV, deținut de Best Mix Media SRL, societate deținută și controlată de omul de afaceri Laurențiu Megelea, axat pe difuzarea programelor de teleshopping (prezentare de diverse produse și servicii, dar și informații comerciale privind achiziția acestora), a fost lansat în țara noastră, ocazie cu care a intrat în grilele a doi operatori de televiziune, și anume NextGen și INES.

Canalul TV se găsește pe poziția 168 în grila de programe a operatorului NextGen, iar în viitorul apropiat ar urma să intre și în oferta operatorului Digi România, cel mai probabil de la 1 martie 2021, termen estimat în urma unei posibile intrări a postului 24 Mix TV în lista de programe must carry pentru anul 2021.

„Postul 24 Mix TV este de acum și în rețelele INES și NextGen. De aici vă puteți face cumpărăturile pentru că dispunem de o largă gamă de produse pentru casă și grădină, auto, imobiliare și multe altele. Pentru a realiza cât mai bine prezentările de produse ne consultăm cu specialiști în domeniu”, a afirmat un reprezentant al postului de televiziune prin intermediul unui material difuzat de București TV.

Postul de televiziune 24 Mix TV este deținut de Best Mix Media SRL, o societate din Câmpina deținută de omul de afaceri Laurențiu Megelea care controlează și alte canale TV și posturi radio, precum Travel Mix, Valea Prahovei TV, București TV, Party Mix 4K și Best FM, care se regăsesc și ele în grila operatorului NextGen.

Licența audiovizuală a fost acordată de către CNA pentru postul de televiziune 24 Mix TV pe 18 februarie 2020, iar la acea vreme se preconiza că emisia va începe în cel mult două luni de zile, termen care a fost amânat până în luna noiembrie 2020.

Citește și alte articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu