Raftul cu filme

Un nou serial britanic se va difuza pe Happy Channel: „Poldark”

IMDb, Poldark, seriale, seriale britanice, Happy Channel, România
Imagine via IMDb / Poldark

Din 22 aprilie 2018, un nou serial intră în grila postului de televiziune Happy Channel. Poldark, ecranizare a unor romane celebre, a cărei poveste este plasată în secolul al XVIII-lea, se va difuza în fiecare duminică de la ora 20:00. Serialul lansat în martie 2015 la BBC, care are la bază celebrele romane ale lui Winston Graham, s-a bucurat din plin de atenția publicului, fiind difuzat în Marea Britanie, Noua Zeelandă, Norvegia, Finlanda, Suedia, Japonia, dar și în alte zone ale lumii.

În fiecare zi de duminică, de la ora 20:00, Poldark vine pe micile ecrane, iar telespectatorii vor putea urmări, în fiecare săptămână, câte două episoade ale producției de epocă, programate în intervalul orar 20:00 și 22:00.

Acțiunea serialului este plasată în secolul al XVIII-lea. Aidan Turner joacă rolul principal, el este Ross Poldark, un ofițer al armatei Marii Britanii, care se întoarce acasă, în Cornwall, după Războiul American de Independență, desfășurat între 1775 și 1783. Se trezește într-o lume total schimbată față de cea pe care o lăsase în momentul în care a plecat, fiind crezut mort de rude și apropiați.

Elizabeth Warleggan, interpretată de Heida Reed, marea lui iubire, urmează să se căsătorească cu vărul lui. Își găsește tatăl mort, care nu i-a lăsat moștenire mai nimic, în afară de o mină părăsită. Ross este nevoit să lupte pentru a-și construi o nouă viață, din care inamicii nu lipsesc. El întâlnește dragostea și speranța atunci când se așteaptă cel mai puțin. O cunoaște pe Demelza, jucată de Eleanor Tomlinson, pe care o ia la el în casă pentru a se ocupa de bucătărie, dar în timp relația lor ajunge la un alt nivel.

Poldark, o poveste de epocă din care nu lipsesc provocări și conflicte între cei săraci și cei bogați, iubirea și lupta pentru supraviețuire, va fi difuzat la Happy Channel în fiecare duminică de la ora 20:00.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

3 comentarii