Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe postul Happy Channel: „Perla neagră”

Perla neagră, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via TV Time / Perla neagră

Postul de televiziune Happy Channel aduce un nou serial turcesc pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Turcia, denumită Perla neagră (în original: „Siyah Inci”), va intra în grila de programe a postului TV în ziua de marți, 12 iunie 2018, de la ora 21:00, iar începând cu ziua de miercuri, 13 iunie, va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20:00, după finalizarea „A doua șansă”.

Lansat în anul 2017, serialul turcesc pe care postul Happy Channel urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genul dramă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Hande Ercel, Tolgahan Sayisman și Berk Hakman. Producția Perla neagră este difuzată în Turcia pe postul de televiziune Star TV.

Serialul turcesc Perla neagră este produs de compania Gold și distribuit de compania Star TV. Scenariul a fost scris de Duygu Tankas și Yekta Torun, în timp ce regia este realizată de Erol Ozlevi. Primul episod al seriei a fost difuzat pe 28 septembrie 2017 și se difuzează în continuare în Turcia.

Producția Perla neagră urmărește povestea tinerei Hazal, interpretată de Hande Ercel, care locuiește în orașul turcesc Cesme. Hazal are o viață modestă, trăind alături de mama sa, de tatăl vitreg, dar și de sora vitregă. Are un loc de muncă într-un complex hotelieri de lux, acolo unde lucrează ca ospătar. Cea mai mare dorință a ei este aceea de a se căsători cu Kenan, iubirea vieții sale.

Kenan este tânăr și lucrează ca pescar în același oraș turcesc. Își dorește din tot sufletul să o vadă fericită pe Hazal, însă povestea lor de dragoste este pusă în pericol de Vural, un om de afaceri puternic care sosește în oraș. Provenit dintr-o familie bogată, Vural ajunge să se îndrăgostească de Hazal și să fie obsedat de ea. La un moment dat ajunge să o șantajeze pe Hazal pentru a se căsători cu el.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii