Raftul cu filme

Filme la TV. Cinci pelicule de văzut în luna noiembrie 2017 la Filmcafe

Dante's Peak, filme la tv, pelicule de văzut în luna noiembrie 2017 la Filmcafe
Imagine via IMDb / Dante's Peak (1997)

Noiembrie vine cu câteva filme bune de văzut pe televizor. Iată o listă cu cinci pelicule de văzut în luna noiembrie 2017 la Filmcafe, toate selectate din blocul tematic al peliculelor de sâmbătă seara al postului. Lista noastră propune producții de acţiune, aventură și mister în care situațiile limită cu efecte speciale deosebite, mult suspans, romantism și emoții pozitive sunt prezente la tot pasul.

Hot Shots! (1991) – 4 noiembrie, la 20:15

Regizor: Jim Abrahams, Actori: Charlie Sheen, Cary Elwes

Pilotul Tropper Harley provine dintr-o familie de indieni. El revine în sânul familiei sale, încercând astfel să se țină departe de tumultul și faptele de glorie ce i-au marcat viața de până atunci. Dar planurile sale nu corespund cu cele ale superiorilor săi. Este înrolat într-o trupă de elită, numită Nevăstuica Obosită, trupă trimisă într-o misiune specială împotriva lui Saddam Hussein.

Hot Shots, filme la tv, pelicule de văzut în luna noiembrie 2017 la Filmcafe
Imagine via IMDb / Hot Shots (1991)

Scopul acestei acțiuni este distrugerea uzinelor nucleare ale dictatorului arab. Opus multelor producții cinematografice în care sunt proslăvite valorile americane, filmul parodiază tot ce se poate parodia, de la celebrele pelicule „Rambo”, „Terminator”, „Atracție Fatală”, clișeele cinematografice și clasa politică, până la lăudatele trupe de elită americane, aviația americană și Saddam Hussein.

Hot Shots! Part Deux (1993) – 4 noiembrie, la 22:00

Regizor: Jim Abrahams, Actori: Charlie Sheen, Lloyd Bridges

Pentru că iubita îl părăsește, Topper Harley se retrage la o mănăstire. Liniștea și meditația îi sunt întrerupte de vizita unei femei, agent CIA, care îi solicită sprijin pentru eliberarea prietenului și fostului șef, colonelul Denton Walters, luat prizonier. Topper intră astfel din nou în acțiune.

The Chronicles Of Narnia (2010) – 11 noiembrie, la 22:00

Regizor: Michael Apted, Actori: Ben Barnes, Skandar Keynes

Lucy si Edmund Pevensie se întorc în Narnia împreună cu verișorul lor, Eustace. De data aceasta Peter și Susan nu vor mai intra în lumea magică a Narniei pentru că au crescut, dar vor putea să-l găsească în lumea reală pe Aslan.

The Chronicles of Narnia, filme la tv, pelicule de văzut în luna noiembrie 2017 la Filmcafe
Imagine via IMDb / The Chronicles of Narnia (2010)

Cei trei, Lucy, Edmund și Eustace îl vor întâlni pe Prințul Caspian într-o călătorie dincolo de mare, la bordul navei regale, The Dawn Treader. În decursul drumului se întâlnesc cu dragoni și alte personaje fantastice, dar și cu un grup de războinici până la ajungerea lor la marginile lumii.

Dante’s Peak (1997) – 18 noiembrie, la 22:00

Regizor: Roger Donaldson, Actori: Pierce Brosnan, Linda Hamilton

Pierce Brosnan și Linda Hamilton sunt eroii principali ai filmului care vă va trezi toate temerile. Fără niciun avertisment ziua devine noapte. Aerul ia foc, iar solul se transformă în teroare fierbinte. Filmul „erupe” de efecte speciale deosebite, situații limită, romantism și personaje remarcabile. Este o experiență pe care nu o veți uita niciodată. Vulcanologul Harry Dalton și primarul Rachel Wando încearcă să-i convingă pe locuitorii orașului că trăiesc într-un pericol permanent.

Dante's Peak, filme la tv, pelicule de văzut în luna noiembrie 2017 la Filmcafe
Imagine via IMDb / Dante’s Peak (1997)

Orașul cu numai 8.000 de locuitori se află la poalele unui vulcan uriaș care începe să se trezească la viață. Din păcate, oamenii nu au urechi să audă avertismentele expertului ajuns din întâmplare în Dante’s Peak. Atât consiliul care se află în negocieri cu un investitor important, cât și șeful lui pun la îndoială înformațiile strânse de Harry și refuză să evacueze localitatea.

Apollo (1995) – 25 noiembrie, la 22:00

Regizor: Ron Howard, Actori: Tom Hanks, Bill Paxton

„Houston, avem o problemă!”, acestea sunt cuvintele care au marcat zilele tensionate ale crizei misiunii Apollo 13. Suspansul, frica, adrenalina sunt surprinse în film într-un mod inspirat și purtând numele misiunii din anul 1970, care a ținut cu sufletul la gură o planetă întreagă. Astronautul Jim Lovell, comandantul acestei misiuni, interpretat excepțional de către Tom Hanks, și piloții Jack Swigert și Fred Haise pornesc în cea de-a cincea misiune pe Lună.

Apollo, filme la tv, pelicule de văzut în luna noiembrie 2017 la Filmcafe
Imagine via IMDb / Apollo (1995)

Totul merge conform planului până la mijlocul misiunii, atunci când unul dintre rezervoarele navei explodează, punând în pericol viața echipajului. În timp ce astronauții trebuie să aleagă între a muri sufocați sau înghețați, Mattingly și comandantul de la sol încearcă cu disperare să recupereze echipajul, conștienți fiind că aceștia ar putea să moară în momentul în care intră în contact cu atmosfera Pământului.

Scrie un comentariu