Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: „Pe tărâmul speranței”

Pe tărâmul dorinței, Pe tărâmul speranței, seriale spaniole, seriale la TV, seriale, telenovele, telenovele PRO 2, PRO 2
Imagine via Wikipedia / Pe tărâmul dorinței

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Spania se numește Pe tărâmul speranței (în original: „En Tierras Salvajes”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune duminică, 4 noiembrie 2018, de la ora 18:00.

Telenovela mexicană Pe tărâmul speranței a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe Las Estrellas pe 31 iulie 2017, iar ultimul pe 5 noiembrie 2018. În total, serialul numără un singur sezon și 69 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Claudia Alvarez, Diego Olivera, Cristian de la Fuente, Horacio Pancheri, Ninel Conde, Cesar Evora și Daniela Romo.

Seria mexicană Pe tărâmul speranței se încadrează în genurile dramă și telenovelă, fiind creată de Ramon Campos și Gema R. Neira după un scenariu redactat de Liliana Abud, Katia Rodriguez, Victoria Orvananos, Dolores Ortega, Julio Cesar Najera și Adriana Spota. Telenovela originară din Mexic este regizată de Fernando Nesme și Jose Dossetti pentru compania mexicană Televisa.

Producția mexicană Pe tărâmul speranței urmărește povestea lui Isabel Montalban, o frumoasă femeie originară dintr-un oraș mare și care suferă de o problemă medicală, fapt pentru care se mută într-un oraș de provincie în căutarea de liniște și odihnă. Ajunsă în oraș, locuiește cu părinții și frații soțului ei, Anibal.

Prezența tinerei în noul oraș va duce la schimbarea completă a familiei sale. Sergio și Daniel sunt frații lui Anibal. Ambii ajung destul de repede să se simtă apropiați de femeia din casa lor. Sergio este un bărbat sensibl și destul de tăcut și care lucrează ca doctor. Pe cealaltă parte, Daniel este un bărbat chipeș care își trăiește viața cu pasiune. Ajunge să se îndrăgostească nebunește de Isabel, însă conștientizează că acest fapt este o problemă atât pentru el, dar și pentru familie.

Drama poveștii din serialul Pe tărâmul speranței începe în momentul în care Isabel începe să realizeze că mariajul ei este distrus. Anibal ajunge să fie interesat doar de bani și afacerea familiei, punând distanță între el și soția sa. În același timp, Isabel se îndrăgostește de Daniel și Sergio, însă simte că ar trebui să își salveze și căsătoria, fiind lucrul corect de făcut.

Citește mai multe articole despre seriale mexicane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu