Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: „Pe tărâmul dorinței”

Pe tărâmul dorinței, Pe tărâmul speranței, seriale spaniole, seriale la TV, seriale, telenovele, telenovele PRO 2, PRO 2
Imagine via Wikipedia / Pe tărâmul dorinței

Postul de televiziune PRO 2 aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Mexic se numește Pe tărâmul dorinței (în original: „En Tierras Salvajes”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de vineri, 4 decembrie 2020, de la ora 18:00.

Serialul mexican Pe tărâmul dorinței a fost lansat în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 31 iulie 2017, iar ultimul episod pe 5 noiembrie 2018. Producția numără un sezon și 70 de episoade.

Pelicula se încadrează în genul dramă și este regizată de Fernando Nesme și Jose Dossetti, după un scenariu semnat de Liliana Abud și Ramon Campos. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Claudia Alvarez, Diego Olivera, Cristian de la Fuente, Horacio Pancheri, Ninel Conde, Cesar Evora și Daniela Romo.

Serialul Pe tărâmul dorinței prezintă povestea lui Isabel Montalban, o frumoasă femeie originară dintr-un oraș mare, care suferă de o problemă medicală, fapt pentru care se mută într-un oraș de provincie în căutarea de liniște și odihnă. Ajunsă în oraș, locuiește cu părinții și frații soțului ei, Anibal.

Prezența tinerei în noul oraș va duce la schimbarea completă a familiei sale. Sergio și Daniel sunt frații lui Anibal. Ambii ajung destul de repede să se simtă apropiați de femeia din casa lor. Sergio este un bărbat sensibil și destul de tăcut, care lucrează ca doctor. Pe cealaltă parte, Daniel este un bărbat chipeș care își trăiește viața cu pasiune. Ajunge să se îndrăgostească nebunește de Isabel, însă conștientizează că acest fapt este o problemă atât pentru el, dar și pentru familie.

Drama începe în momentul în care Isabel realizează că mariajul ei este distrus. Anibal ajunge să fie interesat doar de bani și de afacerea familiei, punând distanță între el și soția sa. În același timp, Isabel se îndrăgostește de Daniel și Sergio, însă simte că ar trebui să își salveze și căsătoria, fiind lucrul corect de făcut.

Citește și alte articole despre seriale mexicane pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu