Raftul cu filme

Recomandări. Patru filme de văzut în acest weekend (2)

filme, fillme de weekend, filme de văzut

Știm foarte bine cât de greu este să cauți și să alegi câteva filme numai bune de văzut într-un weekend liniștit alături de familie, prieteni sau partenerul de viață. Uneori, din cauza filmelor de duzină, este ca și cum ai căuta acul în carul cu fân. Tocmai din acest motiv, raftulcufilme.ro îți recomandă la fiecare sfărșit de weekend patru filme pe care nu o să regreți că le-ai văzut.

Iată cele patru filme de văzut în weekend-ul 10-12 februarie 2017.

Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999)

În regia lui Jim Jarmusch, „Ghost Dog: The Way of the Samurai” este o dramă de văzut. Jim Marmusch, cunoscut pentru Dead Man (1995) și Broken Flowers (2005), regizează un film excepțional, cu Forest Whitaker în rolul principal. Filmul prezintă viața unui asasin plătit care locuiește pe acoperișul unei clădiri din New York, alături de un stol de porumbei.

Află mai multe detalii despre acest film pe IMDb și Rotten Tomatoes.

Palermo Shooting (2008)

În regia lui Wim Wenders, „Palermo Shooting” este o dramă care are în centrul atenției un fotograf german. După o perioadă de timp în care se găsește zi de zi obosit și ocupat până peste cap cu fotografia și un stil de viață excentric, personajul principal își permite o vacanță la Palermo, acolo unde ajunge să treacă prin mai multe evenimente.

Află mai multe detalii despre acest film pe IMDb și The Movie Database.

City of God (2002)

Regizat de Fernando Meirelles și Katia Lund, „City of God” (Cidade de Deus) este o dramă nominalizată pentru patru premii Oscar. Pe IMDb, pelicula ocupă locul al 21-lea în Top 250 Rated Movies of All Time. Filmul prezintă copilăria a doi băieți care cresc într-un cartier defăimat din Rio de Janeiro. Cei doi ajung să o ia pe căi total diferite odată cu creșterea lor. Unul devine fotograf, iar celălalt ajunge traficant de droguri.

Află mai multe detalii despre acest film pe IMDb și The Movie Database.

Hotel Rwanda (2004)

În regia lui Terry George, „Hotel Rwanda” este o dramă și un film de biografie de excepție. Cu trei nominalizări la premiile Oscar, 16 premii câștigate și alte 42 de nominalizări, pelicula ocupă locul al 187-lea în Top 250 Rated Movies of All Time pe IMDb. Filmul lui Terry George spune povestea lui Paul Rusesabagina, un manager de hotel din Rwanda, care ajunge să găzduiască 100 de refugiați în timpul unei revolte zonale și a unor lupte de stradă.

Află mai multe detalii despre acest film pe IMDb și The Movie Database.

Ți-a plăcut acest articol?

Atunci hai să discutăm în comentarii pe acest subiect.

Spune-ne despre ce ai vrea să fie următorul articol al raftului cu filme. Trimite-ne sugestiile tale pe admin@raftulcufilme.ro, iar noi vom scrie pe acele subiecte. Dincolo de asta, ne-ar plăcea mult o apreciere pe Facebook. Mulțumim!

Scrie un comentariu