Raftul cu filme

Un nou serial italian pe postul Prima TV: „Pasiune și speranță”

Pasiune și speranță, seriale, seriale italiene, Prima TV, seriale pe Prima TV, seriale la TV, TV series
Imagine via IMDb / Pasiune și speranță

Prima TV, unul dintre cele mai vechi posturi de televiziune din țara noastră, aduce un nou serial italian pe micile ecrane, în premieră. Producția Pasiune și speranță (în original: „Furore – Il vento della speranza”, în engleză: „Fury – The Wind of Hope”) va intra în grila de programe a postului TV în ziua de joi, 3 mai 2018, și va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 16:00.

Lansat în anul 2014, serialul italian pe care postul Prima TV urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genul dramă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Giuliana De Sio, Francesco Testi, Massimiliano Morra, Elena Russo, Cosima Coppola, Stefano Dionisi, Angela Molina și Alessandra Martines.

Serialul Pasiune și speranță a fost difuzat în Italia pe Canale 5.

Seria Pasiune și speranță a fost coprodusă de companiile Mediaset și Ares Film pentru postul de televiziune Canale 5 din Italia. Primul episod a fost difuzat pe 14 mai 2014, iar ultimul pe 8 aprilie 2018. Producția numără două sezoane, cu un total de 14 episoade, iar fiecare episod durează 75-85 de minute. Serialul Pasiune și speranță este regizat de Alessio Inturri și scris de Teodosio Losito.

Conform unui comunicat de presă emis de Prima TV, după pierderea ce n-a putut fi evitată a unuia dintre frații lui, Vito, cel mai mare dintre copiii familiei Licata, decide să se mute într-un oraș bogat din Liguria împreună cu mama, cu sora și cu fratele său. Principala dorință a lui Vito și a fratelui său, Saruzzo, este aceea de a-și găsi câte un loc de muncă pentru a le putea asigura un trai decent mamei și micuței Rosa, sora lor.

Aceștia reușesc să își găsească de lucru la cel mai important constructor din noul oraș, comandantul Schivo, un om lipsit de scrupule. Deși sunt prost plătiți pentru munca la care sunt supuși, Vito nu renunță și este dispus să asigure, cu orice preț, traiul decent pentru familia lui. Nu același lucru se poate spune și despre Saruzzo, care se va revolta, motiv pentru care cei doi frați vor intra în conflict.

Bineînțeles că și iubirea constituie un motiv de intrigă în povestea serialului Pasiune și speranță, relațiile contrastante de dragoste al celor doi frați fiind, de asemenea, un nou motiv de conflict între cei doi. Întreaga acțiune se petrece pe străzile celui mai rău famat cartier din Liguria, unde se vor naște pasiuni irezistibile, gelozii și răzbunări crude.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu