Raftul cu filme

AMC Networks International a semnat un parteneriat de amploare cu DreamWorks

dinotrux, AMC Networks International, DreamWorks
Imagine via AMC Networks International / Dinotrux

AMC Networks International (Europa Centrală și de Nord) a încheiat pe 5 octombrie 2017 un parteneriat important de licență cu NBCUniversal, oferind abonaților din regiune acces la o mare varietate de seriale de desene animate și producții pentru preșcolari marca NBCUniversal (DreamWorks).

Contractul multianual oferă canalelor din portofoliul AMC, precum Minimax și JimJam, conținut exclusiv pentru următorii câțiva ani. Această înțelegere bilaterală va marca prima difuzare într-un pachet complet a producțiilor DreamWorks pe posturile AMC Networks International (Europa Centrală și de Nord) destinate copiilor, compania căutând oportunități de a difuza conținut nou în România.

Primele noi producții vor avea premiera pe posturile AMC Networks International (Europa Centrală și de Nord) în luna noiembrie 2017. Pentru a promova noul conținut, postul de televiziune Minimax va lansa o campanie de marketing în țara noastră începând cu luna viitoare.

dinotrux, AMC Networks International, DreamWorks
Imagine via AMC Networks International / Dinotrux

Conform parteneriatului, postul pentru copii Minimax va difuza, în premieră, peste 700 de episoade de producții de televiziune pentru cei mici, printre care se numără o mulțime de titluri populare marca DreamWorks, precum „Turbo Fast”, „All hail king Julien” (în traducere: „Trăiască regele Julien”), „Mr. Peabody & Sherman”, „The Adventure of Puss in Boots” (în traducere: „Peripețiile motanului încălțat”) și „Dinotrux”.

Mai mult de atât, acest acord va aduce și noi povești din seria „Barbie” pe micile ecrane din România, precum „Barbie: Mariposa and the Fairy Princess”, „Barbie and her Sisters in a Puppy Adventure” și „Barbie Video Game Hero”. Pe lângă noul conținut Minimax, în urma acordului grila românească a postului pentru preșcolari JimJam va fi completată cu seriale clasice pentru publicul țintă, ca „Make Way for Noddy” și „Say It with Noddy”, menite să întărească direcția specială Play & Learn.

Despre AMC Networks International:

AMC Networks International (Europa Centrală și de Nord) reprezintă o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional. Este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi de televiziune. În prezent, AMCNI CNE are în portofoliu 14 canale TV al căror conținut este variat, acestea oferind filme și seriale, producții pentru copii, divertisment și sport.

Compania se ocupă de feed-ul global al postului JimJam, de feed-ul european al Sundance TV și al multor altor canale din Europa Centrală și de Est: AMC, Filmcafe, Film Mania, Sport 1, Sport 2, Sport M, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika. În plus, compania are în portofoliu canalul german (pay-TV) Kinowelt TV.

Posturile sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, iar la cerere pe dispozitivele mobile.

* vezi site-ul oficial al AMCNI CNE
* citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu