Raftul cu filme

Filme, animații și seriale difuzate de Paramount Channel în decembrie 2017

Paramount Channel în decembrie, Simon Verhoeven, Welcome to the Hartmanns, recenzie, recenzii de film, cronică de film, filme germane, filme de comedie, filme de dramă
Imagine via IMDb / Welcome to the Hartmanns (2016)

Filme bune, animații și seriale cunoscute sunt difuzate de Paramount Channel în decembrie 2017. În perioada sărbătorilor de iarnă postul de televiziune Paramount Channel programează, în ton cu sezonul, o serie de filme clasice pe gustul întregii familii, în cadrul unei campanii speciale, denumită Cu filme de Craciun, exact așa cum ne place. Ce titluri vor fi difuzate?

În Ajunul Crăciunului, cei mici se pot delecta cu lungmetraje de animație precum „Motanul încălțat”, „Peste tufiș” și „Madagascar”. Cât despre adulți, ei au la dispoziție lungmetraje cunoscute din diverse genuri, precum filmul polițist „Fiica generalului”, cu John Travolta în rolul principal, peliculele de acțiune „Armă mortală” și „Armă mortală 2”, dar și comedia romantică „Fără obligații”.

Grila pregătită de Paramount Channel în decembrie:

Puss in Boots (2011) – 24 decembrie, orele 15:20

Cu mult timp înainte de a-l întâlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez și proscris Motanul încălțat devine un adevărat erou când pornește în aventură alături de Pisi Lăbuțe Pufoase și Hopa Alexandru Mitică pentru a-și salva orașul. Dar misiunea lui e îngreunată de fioroșii nelegiuți Jack și Jill care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor noștri. Aceasta e povesta adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei și, bineînțeles, a Botinelor!

Over the Hedge (2006) – 24 decembrie, orele 17:10

Ratonul călător și maestru al înșelătoriei, RJ sosește într-o pădure de lângă un oraș din Midwest, încântat de minunățiile pe care traiul alături de oameni le poate aduce animalelor flămânde. Însă descoperă o comunitate retrasă care se teme de moarte de oameni după ce conducătorul lor, Vern, o broască țestoasă, a avut o întâlnire cu niște oameni care l-au torturat.

Madagascar (2005) – 24 decembrie, orele 18:50

Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi că lumea chiar este cu adevărat o junglă. Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer și Jada Pinkett Smith conduc o distribuție de mari vedete care își împrumută vocea acestor animale haioase, între care un cvartet de pinguini puși pe rele și legiuni întregi de lemurieni, în frunte cu extraordinarul rege Julien.

The General’s Daughter (1999) – 19 decembrie, orele 20:30

Ofițerul Paul Brenner anchetează împrejurările în care a murit căpitanul Elisabeth Campbell. Chiar dacă secretele din armată sunt foarte bine păstrate, acesta are misiunea de a descoperi adevărul și de a aresta făptașul indiferent cine ar fi el. Tatăl victimei este generalul Campbell, renumit ca fiind un mare conducător, curajos și cu o viață personală fără pată. Are o fiică exemplară și candidează pentru postul de vice-presedinte. Într-o lume împânzită de minciună și murdărie, Paul și Sara sunt hotărâți să facă lumină.

Lethal Weapon (1987) – 22 decembrie, orele 20:30

Reprezintă unul dintre cele mai apreciate thriller-uri din toate timpurile, fiind cel mai vizionat film în anul 1987, cu încasări de peste 65 de milioane de dolari. Lungmetrajul este povestea plină de adrenalină a prieteniei care se leagă între doi polițiști, Martin Riggs, un alb rebel și cam sărit care de când i-a murit soția se aruncă în tot felul de acțiuni riscante fără să-i pese de viață, și Roger Murtaugh, un polițist de culoare. Familist convins, tatăl unei fiice superbe pe nume Rianne, tocmai ajuns la 50 de ani.

Lethal Weapon 2 (1989) – 22 decembrie, orele 22:55

Țăcănitul Martin Riggs și aparent sobrul familist Roger Murtaugh își unesc forțele în acest al doilea episod din seria de succes „Armă mortală”, care a avut la data premierei încasări de peste 147 de milioane de dolari. Riggs și Murtaugh sunt de această dată pe urmele unui respectabil diplomat sud-african care își rotunjește veniturile din traficul de droguri. Deși grație informațiilor prețioase oferite de un personaj fără scrupule, dar haios în felul său, interpretat de Joe Pesci, neînfricatul Riggs nu se poate atinge de vreun fir de păr al ticălosului deoarece acesta beneficiază de imunitate diplomatică.

No Strings Attached (2011) – 23 decembrie, orele 19:50

Când Emma avea 14 ani și refuza avansurile lui Adam în tabăra de la Weehawken niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma și Adam știu prea bine despre ce e vorba când drumurile li se întâlnesc din nou așa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum și se trezesc în pat făcând sex. Iar pentru că Emma s-a autodeclarat „alergică la relații amoroase”, iar Adam se ferește de așa ceva, cei doi decid să prevină complicațiile emoționale pe care o relație de iubire le-ar putea aduce.

Ace Ventura: Pet Detective (1994) – 25 decembrie, orele 18:45

Odată cu dispariția lui Fulg de zăpadă, delfinul mascotă al echipei de fotbal Miami Dolphins, fapt care buimăcește autoritățile chiar în ajunul evenimentului Super Bowl, se dovedește că singurul om de încredere, singurul cu intuiția potrivită, singurul care cunoaște diferența dintre un delfin și-o delfină este Ace Ventura. Iar atunci când răpirea delfinului este urmată de dispariția starului fundaș de la Dolphins toată lumea are nevoie ca Ace să preia cazul.

Alte producții de neratat:

Începând cu 27 și până pe 29 decembrie, la Paramount Channel vine rândul senzațiilor tari. Va putea fi urmărit serialul polițist „Crimele din Belfast” (în original: „The Fall”), cu Gillian Anderson și Jamie Dornan în rolurile principale, ultimul fiind cunoscut publicului din România pentru „Fifty Shades of Grey” (2015).

Pe 30 decembrie, Paramount Channel va difuza comedia „The Muse” (1999) nominalizată la Globurile de Aur, cu Albert Brooks, Sharon Stone și Andie MacDowell în rolurile principale. Pentru ultima seară din an Paramount Channel programează celebrul lungmetraj „The Hangover” (2009).

Citește mai multe articole despre filmele difuzate la TV pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu