Raftul cu filme

Un nou serial italian se difuzează pe postul Prima TV: „Paradisul femeilor”

seriale italiene, seriale, seriale la TV, Prima TV, Paradisul femeilor, Il paradiso delle signore
Imagine via Sorrisi / Paradisul femeilor

Postul de televiziune Prima TV aduce o nouă producție italiană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Italia se numește Paradisul femeilor (în original: „Il paradiso delle signore”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marție, 9 octombrie 2018, de la ora 15:50.

Telenovela italiană Paradisul femeilor a fost lansată în anul 2015, primul episod fiind difuzat pe canalul RAI pe 8 decembrie 2015, fiind continuată și în prezent. În total, serialul numără trei sezoane și 220 de episoade. Din distribuție fac parte, printre alții, actorii Stefania Sandrelli, Gianni Cavina, Stefania Rocca, Sonia Bergamasco, Alessandro Gassmann, Giorgio Marchesi și Sarah Felberbaum.

Producția italiană Paradisul femeilor este inspirată din romanul cu același nume scris de autorul Emile Zola. Serialul urmărește povestea tinerei Teresa Iorio, cea care decide să plece din Sicilia și să se mute într-un alt oraș, la Milano. Face acest lucru pentru a-l da uitării pe Salvo, bărbatul cu care tatăl ei vrea să o căsătorească.

Mutată în Milano, Teresa își caută de lucru și îl roagă pe unchiul său, Vincenzo, să o angajeze în cadrul companiei de îmbrăcăminte pe care o deține. La scurt timp află că afacerea acestuia este pe cale de-a intra în faliment, fapt pentru care alege să intre în lumea modei. Așa ajunge să-l cunoască pe Pietro Mori, proprietarul unui magazin de haine, de care se îndrăgostește.

În același timp, pe Teresa pune ochii și Vittoria Conti, interpretat de actorul Alessandro Tersigni, un specialist în domeniul de publicitate. Teresa Iorio ajunge astfel să fie curtată de doi bărbați din Milano, în timp ce tatăl ei se gândește cum să facă să o convingă să se căsătorească cu perfectul Salvo.

Citește mai multe articole despre seriale italiene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu