Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial mexican se vede pe Happy Channel: „Orfanii unei națiuni”

Te Doy La Vida, Orfanii unei națiuni, Happy Channel
Imagine via IMDb / Orfanii unei națiuni

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Mexic se numește Orfanii unei națiuni (în original: „Te Doy La Vida”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de marți, 29 septembrie 2020, de la ora 22:00.

Serialul mexican Orfanii unei națiuni a fost lansat în anul 2020, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 23 martie 2020, iar ultimul episod pe 12 iulie 2020. Producția numără un sezon și un total de 82 de episoade.

Pelicula se încadrează în genul dramă și este regizată de Nelhino Acosta și Sergio Catano, după un scenariu semnat de Luis Reynoso și Carmen Sepulveda. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Jose Ron, Eva Cedeno, Jorge Salinas, Erika Buenfil, Omar Fierro, Nuria Bages, Leonardo Herrera și Mauricio Abularach.

Serialul Orfanii unei națiuni prezintă povestea războiului din Siria văzut prin ochii refugiaților din această țară. În centrul poveștii se află Laila, una dintre victimele războiului. Elias și Missade fug în Liban alături de copiii lor, Khaled și Laila, cea din urmă fiind de acord să se căsătorească cu șeicul Aziz în schimbul unei sume de bani pentru a plăti tratamentul fratelui său, care a fost rănit într-o explozie.

Când fratele ei moare, fuge în Brazilia alături de părinții ei, fapt care îl deranjează pe logodnicul său. În cele din urmă, acesta decide să îl trimită pe iubitul fiicei sale și mâna sa dreaptă, Jamil, după Laila. Aceasta va porni spre Brazilia cu speranța de a trăi o nouă viață alături de Jamil, de care se va îndrăgosti iremediabil.

O apariție specială în serialul Orfanii unei națiuni va avea Leticia Sabatella, cunoscută din telenovela „Clona”, unde a interpretat rolul Latiffei.

Citește și alte articole despre seriale mexicane pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu