Raftul cu filme

Nou la Orange. RTL Gold, M5, TV4, Film 4 și Duna World intră în grila operatorului

RTL Gold, Orange România, Orange TV, Orange Home TV
Imagine via Ziarul Financiar / Orange România

Operatorul de televiziune Orange România a făcut o solicitare către Consiliul Național al Audiovizualului, care a fost și aprobată, pentru introducerea în grila de programe Orange Cablu (pe infrastructură proprie) a mai multor canale de televiziune maghiare noi, printre care se numără și posturile RTL Gold, Duna World, M5, TV4, Film 4, Story 4, Galaxy 4 și Sorozat+.

Cel mai probabil, cele opt noi posturi de televiziune maghiare vor fi incluse de către Orange România în extraopțiunea proprie Hungarian care, în momentul de față, oferă pentru vizionare un total de opt canale TV în limba maghiară, și anume RTL Klub, RTL 2, RTL+, M1, M2, Cool TV, Muzsika TV și Film+ (preț de 2 euro/lună).

Operatorul de televiziune Orange România, în cadrul aceleași solicitări către Consiliul Național al Audiovizualului, a cerut și aprobarea pentru înlocuirea postului de televiziune Rock TV HD cu Rock TV SD atât pentru rețeaua proprie de cablu, cât și pentru satelit. Pentru grila de programe Orange Satelit a fost solicitată și înlocuirea postului de televiziune Prima TV cu Prima TV HD.

Operatorul de televiziune Orange România își extinde, în momentul de față, rețeaua proprie de cablu în mai multe localități de pe teritoriul țării noastre, dintre care două localități din județul Argeș, o localitate din județul Sălaj, 1 localitate din județul Cluj, o localitate din județul Botoșani, o localitate din judetul Suceava, o localitate din judetul Iași și trei localități din județul Timiș.

Cea mai recentă modificare a grilei operatorului de televiziune Orange România este reprezentată de introducerea posturilor de televiziune Look 4K, Aleph News HD, Da Vinci Learning și Metropola TV HD, canalul TV din urmă fiind regăsit doar în grilele regionale de televiziune. Cât despre postul de televiziune Look 4K, acesta poate fi vizionat gratuit până la data de 31 octombrie 2020.

Citește și alte articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu