Raftul cu filme

Un nou serial brazilian pe postul Happy Channel: „O cenușăreasă la Rio”

Totalmente Demais, O cenușăreasă la Rio, seriale, seriale braziliene, Rede Globo, Happy Channel, Total Dreamer
Imagine via Rede Globo / Totalmente Demais

Happy Channel, unul dintre posturile private de televiziune deținute de Antena TV Group, aduce un nou serial brazilian, în premieră, pe micile ecrane din România. Producția O cenușăreasă la Rio (în original: „Totalmente Demais”, în română: „Total Dreamer”) va intra în grila de programe a postului TV în ziua de vineri, 2 martie 2018, de la orele 19:00.

Lansat în anul 2015, serialul brazilian pe care postul Happy Channel urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile comedie, dramă și romantic, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Marina Ruy Barbosa, Felipe Simas, Fabio Assuncao, Juliana Paes, Juliana Paiva, Humberto Martins, Vivianne Pasmanter, Daniel Rocha, Giovanna Rispoli, Ailton Graca, Malu Galli, Julianne Trevisol, Leona Cavalli, Paulo Rocha, Samantha Schmutz și Gloria Menezes.

Seria O cenușăreasă la Rio numără 175 de episoade, iar în anul 2017 a fost nominalizată la premiile Emmy, la categoria cea mai bună telenovelă, însă premiul a fost adjudecat de serialul turcesc „Dragoste infinită” (Kara Sevda). Serialul este produs de Rede Globo, iar în țara noastră va fi difuzată în zilele de vineri și sâmbătă, de la orele 19:00 la 21:00.

„În viață nu vei întâlni nici zânele, nici prinții din poveste”, crede Eliza, interpretată de actrița Marina Ruy Barbosa, care hărțuită de tatăl vitreg, alege să fugă de acasă. Dornică să le ofere o viață mai bună mamei și fraților săi, ea își încearcă norocul în marele oraș Rio. Lucrurile nu se dovedesc a fi ușoare, însă Eliza îl va avea aproape pe Jonatas, jucat de actorul Felipe Simas, care va face tot posibilul să o ajute să își îndeplinească visul.

Lucrurile vor lua o altă întorsătură pentru Eliza, atunci când ea îl va întâlni pe Arthur, jucat de actorul Fabio Assuncao. Patron al unei agenții de modeling, Arthur îi propune să o transforme într-un model de succes. Telespectatorii postului de televiziune Happy Channel vor avea ocazia să urmărească povestea Elizei începând cu ziua de vineri, 2 martie 2018, de la orele 19:00.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu