Raftul cu filme

Noutățile lunii aprilie 2018 pe postul Filmcafe. Ce filme va difuza luna aceasta

noutățile lunii aprilie 2018 pe postul Filmcafe, Căsătoria lui Zoe, filme din 2010, filme la TV, Filmcafe
Imagine via Filmcafe / Căsătoria lui Zoe

A doua lună a primăverii aduce câteva titluri noi pe postul de televiziune Filmcafe, difuzate în premieră. De la filme de aventură, perfecte pentru întreaga familie, la o miniserie istorică de inspirație literară, de la comedii romantice, la comedii negre și producții de acțiune în care adrenalina crește accelerant. Platforma Raftul cu Filme îți oferă detalii despre noutățile lunii aprilie 2018 pe postul Filmcafe.

„Bibliotecarul: Comoara din spatele cărților” (2004) – 2 aprilie 2018, de la ora 20:00. Nu rata prima parte a seriei care a inspirat serialul „Bibliotecarii”. Noah Wyle este Flynn Carsen, un student perpetuu care este forțat să își găsească o slujbă. Așa că merge la un interviu deloc obișnuit și apoi descoperă ce mistere magice ascunde Biblioteca Publică Metropolitană din New York, devenind un tânăr Indiana Jones.

„Infern pe 2 roți” (2008) – 12 aprilie 2018, de la ora 22:00. Quentin Tarantino prezintă acest film, un omagiu adus peliculelor cu motocicliști nelegiuiți din anii ’60-’70. Michael Madsen, Dennis Hopper, Vinnie Jones și David Carradine fac echipă, pe motoare, și încing acțiunea.

„Salvation Boulevard” (2011) – 12 aprilie 2018, de la ora 09:55. Această comedie satirică este inspirată de cartea omonimă a lui Larry Beinhart, publicată în anul 2008. Un pastor evagelic, jucat de Pierce Brosnan, împușcă accidental un ateu, jucat de actorul Ed Harris). Povestea devine complicată în momentul în care se află că a existat un martor.

„Ucenicul lui Avicenna” (2013) – 17 aprilie 2018, de la ora 14:15. Filmcafe va difuza, una după alta, cele două părți ale miniseriei germane inspirate de cartea lui Noah Gordon, din 1986. O să descoperi povestea unui puști britanic din secolul al XI-lea, a cărui mamă nu poate fi salvată de medicii vremii și care pleacă spre Persia pentru a învăța medicina adevărată, considerată vrăjitorie la el acasă.

„Sub acoperire” (2012) – 27 aprilie 2018, de la ora 13:55. Actrița și cântăreața Miley Cyrus joacă rolul unui detectiv particular în comedia în care tinerei i se propune un parteneriat cu agentul FBI Armon Ranford, jucat de actorul Jeremy Piven. Așa ajunge sub acoperire într-o frăție de fete, la colegiu, unde află că este plin de secrete.

„Sfârșitul lumii” (2008) – 28 aprilie 2018, de la ora 22:00. În seara aceasta, în Marea Britanie a venit Apocalipsa. Țara este decimată de un virus letal și e impusă carantina generală. Din distribuție fac parte actorii Bob Hoskins și Rhona Mitra.

„Căsătoria lui Zoe” (2010) – 30 aprilie 2018, de la ora 11:05. Pe final de lună, postul Filmcafe are o nou premieră, o comedie romantică în care protagonista titulară este jucată de Uma Thurman și este o mireasă care se trezește pe cap cu fostul ei iubit, Sam, în ziua cea mare.

Citește mai multe articole despre filmele difuzate la TV pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu