Raftul cu filme

Filme, seriale, documentare și animații noi pe Netflix în luna februarie 2023

Netflix în martie 2023, Netflix în februarie 2023, Netflix în ianuarie 2021, Netflix în luna aprilie 2020, Netflix în luna februarie 2020, Netflix în octombrie 2019, Netflix în septembrie 2019, Netflix în luna iunie 2019, Netflix în luna ianuarie 2019, Netflix în luna decembrie 2018, Netflix în luna octombrie 2018, Netflix în luna august 2018, Netflix în luna iunie 2018, Netflix în luna aprilie 2018, Netflix în luna martie 2018, seriale noi pe Netflix în luna ianuarie 2018, Netflix, cât costă Netflix, ce este Netflix, serviciu de streaming online, streaming online Netflix, streaming Netflix
Imagine creată de Raftul cu Filme / Netflix

Intrăm imediat în luna februarie, ceea ce înseamnă că pe platforma de streaming online Netflix urmează să apară o mulțime de producții, printre care se numără filme și seriale, stand-up comedy, dar și emisiuni TV, documentare, animații și producții de familie, fie ele originale sau licențiate, iar Raftul cu Filme îți prezintă lista completă a noutăților de pe Netflix în februarie 2023.

Cea de-a doua lună a acestui an se anunță a fi una grozavă pentru abonați, platforma de streaming online fiind prezentă oficial în țara noastră încă din anul 2016. Pe platforma online vor apărea o serie de producții originale Netflix, dar și numeroase titluri noi licențiate special pentru abonații din România.

Raftul cu Filme îți prezintă lista completă a noutăților care vor apărea pe platforma de streaming online Netflix în februarie 2023, iar în același timp îți punem la dispoziție, în dreptul fiecărei producții, toate datele oficiale de lansare când vor fi adăugate online și oferite pentru vizionare abonaților din țara noastră.

Filme originale pe Netflix în februarie 2023:

Infiesto (2023), apare pe 3 februarie

În timp ce pandemia de le dă viețile peste cap, doi detectivi îi urmăresc cu îndârjire pe autorii unei răpiri care pare să facă parte dintr-un plan sinistru.

Stromboli (2022), apare pe 3 februarie

După ce vacanța ei se duce de râpă, o femeie bântuită de amintirea căsniciei eșuate și de o ceartă cu fiica ei se înscrie într-o tabără intensă de autovindecare.

True Spirit (2023), apare pe 3 februarie

O adolescentă australiană tenace își urmează visurile și își înfruntă temerile încercând să devină cea mai tânără persoană care navighează în jurul lumii.

Vikingulven (2022), apare pe 3 februarie

După ce este martoră la o crimă grotescă la o petrecere din noul său oraș, o adolescentă începe să aibă viziuni ciudate și dorințe bizare.

Dear David (2023), apare pe 9 februarie

O liceană eminentă își vede viața dată peste cap după ce blogul ei ficțional despre cel pe care îl iubește în secret ajunge să fie văzut de toată școala.

10 Days of a Good Man (2023), apare pe 10 februarie

Un avocat transformat în detectiv particular preia un caz de dispariție de persoană, o misiune care, pe neașteptate, ajunge să îi schimbe viața.

Your Place or Mine (2023), apare pe 10 februarie

Debbie și Peter sunt cei mai buni prieteni și au firi total opuse. Ea își dorește o viață de rutină împreună cu fiul ei, iar el este însetat de schimbare. Când fac schimb de case și vieți pentru o săptămână, cei doi descoperă că nevoile lor s-ar putea să fie un pic diferite de ceea ce credeau ei că își doresc.

Squared Love All Over Again (2023), apare pe 13 februarie

Un jurnalist celebru și o profesoară realistă își văd relația pusă la încercare atunci când un loc de muncă intervine în calea noii lor vieți împreună.

A Sunday Affair (2023), apare pe 14 februarie

Uche și Toyin, prietene de o viață, se îndrăgostesc de același bărbat complicat, iar asta le pune la încercare relația, totul pe fondul unei revelații sfâșietoare.

All the Places (2023), apare pe 14 februarie

După ce nu s-au văzut timp de 15 ani, doi frați reiau legătura și își îndeplinesc un vis din copilărie, pornind într-o călătorie cu motocicleta prin Mexic.

Re/Member (2023), apare pe 14 februarie

Șase liceeni blocați într-o buclă temporală trebuie să găsească rămășițele împrăștiate ale unei victime necunoscute pentru a rupe blestemul și a putea trăi.

Unlocked (2023), apare pe 17 februarie

Viața unei femei este dată peste cap atunci când un bărbat periculos intră în posesia telefonului ei pierdut și îl folosește pentru a-i urmări orice mișcare.

The Strays (2023), apare pe 22 februarie

Viața pe care o femeie de culoare cu pielea deschisă și-a construit-o cu grijă începe să scape de sub control atunci când, în suburbia ei liniștită, apar doi străini.

Call Me Chihiro (2023), apare pe 23 februarie

O fostă prostituată se angajează la un stand de bento dintr-un mic oraș de litoral și încearcă să aline persoanele singure care îi ies în cale.

We Have a Ghost (2023), apare pe 24 februarie

Kevin caută să descopere adevărul despre trecutul unei fantome pe nume Ernest, pe care o descoperă în noua lui casă, cei doi devenind astfel ținte ale CIA.

Seriale originale pe Netflix în februarie 2023:

Freeridge (2023-?), sezonul 1, apare pe 2 februarie

Patru prieteni adolescenți vor să scape de un blestem după ce o cutie veche și ciudată pare să aducă în viețile lor nenorociri și nu numai.

Make My Day (2023-?), sezonul 1, apare pe 2 februarie

Pe o planetă de gheață îndepărtată, care promite un viitor strălucit, prizonierii extrag o sursă de energie rară, fapt ce duce la o descoperire letală și nedorită.

Class (2023-?), sezonul 1, apare pe 3 februarie

Trei elevi dintr-un cartier sărac se înscriu la un liceu de elită din Delhi, în care secretele și zvonurile întunecate duc, până la urmă, la o crimă.

The Exchange (2023-?), sezonul 1, apare pe 8 februarie

Două femei decid să intre în lumea bursei dominată de bărbați a bursei, o lume bazată pe corupție și concurență acerbă. O poveste inspirată de evenimente reale.

You (2018-?), sezonul 4, partea 1, apare pe 9 februarie

Joe își reia viața de la început după ce se mută în Londra. El își promite să îngroape trecutul și să fie cea mai bună variantă a sa. Dar pe drumul dificil către mântuire o nouă obsesie începe să se aprindă și să îi dea, din nou, viața peste cap.

Love is Blind (2020-?), sezonul 3, emisiune TV, apare pe 10 februarie

Află ce mai fac fostele cupluri de tineri logodiți din acest sezon, la un an de la marea decizie de a se căsători sau de a rămâne singuri.

Love to Hate You (2023-?), sezonul 1, apare pe 10 februarie

O avocată care detestă să fie învinsă de bărbați și un actor care nu are încredere în femei desconsideră iubirea. Asta până ce sunt obligați să iasă împreună.

In Love All Over Again (2023-?), sezonul 1, apare pe 14 februarie

De când s-au cunoscut, Irene și Julio se tot joacă de-a dragostea, despărțirea și împăcarea. Va avea parte relația aceasta de un final fericit?

Perfect Match (2023-?), sezonul 1, începe pe 14 februarie

Cuplurile care își demonstrează compatibilitatea câștigă puterea de a influența alte perechi în această competiție matrimonială strategică și seducătoare.

Eva Lasting (2023-?), sezonul 1, apare pe 15 februarie

O adolescentă misterioasă sosește la o școală de băieți din Columbia anilor 1970, unde distruge stereotipuri, încalcă reguli și frânge inimi.

Red Rose (2022-?), sezonul 1, apare pe 15 februarie

Un grup de adolescenți trebuie să supraviețuiască unei veri pline de teroare după ce descarcă o aplicație care face solicitări periculoase, cu consecințe mortale.

The Law According to Lidia Poet (2023-?), sezonul 1, apare pe 15 februarie

După ce i se interzice să practice avocatura, o femeie se pregătește să lupte împotriva deciziei. Este un serial inspirat de povestea adevărată a Lidiei Poet.

The Upshaws (2021-?), partea 3, apare pe 16 februarie

Străduindu-se în continuare să reușească și să treacă peste dezastre, familia Upshaw are parte de obstacole care le pune la încercare determinarea și relațiile.

A Girl and an Astronaut (2023-?), sezonul 1, apare pe 17 februarie

Un astronaut revine pe Pământ după 30 de ani, reaprinde flacăra unei vechi iubiri și trezește interesul unei corporații care vrea să afle cum de nu a îmbătrânit deloc.

Community Squad (2023-?), sezonul 1, apare pe 17 februarie

O brigadă civilă creată pentru a îmbunătăți imaginea poliției se confruntă cu un pericol neașteptat atunci când dă peste o operațiune de trafic de droguri.

Ganglands (2021-?), sezonul 2, apare pe 17 februarie

Mehdi, Liana și Tony au în plan să plece din Belgia, dar îi împiedică sosirea unui nou dușman, unul care îi obligă să facă alianțe cu foști rivali.

Triptych (2023-?), sezonul 1, apare pe 22 februarie

După ce află că este unul din trei tripleți identici, un detectiv neobosit pornește într-o călătorie periculoasă pentru a afla adevărul despre trecutul ei.

Outer Banks (2020-?), sezonul 3, apare pe 23 februarie

Noul sezon al serialului îi găsește pe cei din grupul Albiturilor naufragiați pe o insulă pustie care pare să fie un cămin idilic și primitor. Își petrec fiecare zi pescuind, înotând și bucurându-se de viața lipsită de griji pe noua insulă. Dar lucrurile se schimbă imediat după ce se trezesc prinși într-o vânătoare de comori.

Who Were We Running From? (2023-?), sezonul 1, apare pe 24 februarie

Având un trecut dureros, o mamă duce o viață de fugară anonimă alături de fiica ei, locuiește prin hoteluri și consideră că oricine poate fi o amenințare.

Too Hot to Handle: Germany (2023), emisiune TV, apare pe 28 februarie

Zece oameni fără obligații se întâlnesc într-un paradis tropical fără să știe că pentru a câștiga premiul de 200.000 de euro trebuie să renunțe complet la sex.

Documentare originale pe Netflix în februarie 2023:

Gunther’s Millions (2023-?), serial documentar, apare pe 1 februarie

Dacă un câine proprietar al unui fond fiduciar nu este suficient de ciudat, trebuie să vezi cum își duce viața excentricul îngrijitor al acestuia, înconjurat de adepți.

Bill Russell: Legend (2023), apare pe 8 februarie

Acest documentar biografic ne dezvăluie palmaresul uriaș al lui Bill Russell, recordmen NBA și apărător al drepturilor omului.

African Queens: Njinga (2023-?), serial documentar, apare pe 15 februarie

Acest serial documentar dramatic urmărește ascensiunea și domnia reginei Njinga din Angola și descrie trădările din familie și rivalitățile politice de care a avut parte.

Full Swing (2023-?), serial documentar, apare pe 15 februarie

Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de golf atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon necruțător.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (2023), apare pe 22 februarie

O serie de tragedii șocante dezbină o comunitate unită din Carolina de Sud și scot la iveală secretele îngrozitoare ale celei mai puternice familii din zonă.

Formula 1: Drive to Survive (2019-?), sezonul 5, apare pe 24 februarie

În fiecare sezon captivant de Formula 1, piloții, managerii și proprietarii de echipe trăiesc la cote maxime atât pe circuit, cât și în afara lui.

Stand-up comedy original pe Netflix în februarie 2023:

Jim Jefferies: High n’ Dry (2023), apare pe 14 februarie

Jim vorbește despre lenea ursuleților Koala, despre nedreapta rărire progresivă a părului la bărbați și despre motivul pentru care nu va mai bea niciodată.

Whindersson Nunes: Preaching to the Choir (2023), apare pe 19 februarie

Cum sfârșitul lumii pare să se apropie, Whindersson Nunes vorbește despre situația actuală, rețelele sociale și religie în acest program special de stand-up.

A Whole Lifetime with Jamie Demetriou (2023), apare pe 28 februarie

În acest program cu muzică și scheciuri, Jamie Demetriou parcurge toate etapele vieții, din pântecele mamei la perioada adultă și bătrânețea nu tocmai liniștită.

Animații și producții de familie originale:

Detective Conan: The Culprit Hanzawa (2022), apare pe 1 februarie

O siluetă suspectă care plănuiește o crimă circulă prin Beika, un oraș cu o mare rată a criminalității. Acest serial de animație din universul manga este o parodie.

My Dad the Bounty Hunter (2023-?), sezonul 1, apare pe 9 februarie

Un vânător de recompense intergalactic își duce rolul de tată la extrem atunci când cei doi copii ai săi pleacă din greșeală cu el în spațiu și îi distrug misiunea.

Aggretsuko (2018-?), sezonul 5, apare pe 16 februarie

În acest ultim sezon, Retsuko se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, fiind propulsată în politică. Votați-o, vă rugăm, pe Retsuko!

That Girl Lay Lay (2021-?), sezonul 2, apare pe 23 februarie

Cum secretul ei încă nu a fost dezvăluit, Lay Lay este iar alături de prietena sa Sadie. Cele două fete au parte de probleme cu aplicația, peripeții și lecții de viață.

Oddballs (2022-?), sezonul 2, apare pe 24 februarie

James revine cu prietenii săi, Max și Echo, pentru alte tirade, idei nu prea strălucite și pozne la școală, culminând iar cu un dezastru în Dirt, Arizona.

Seriale licențiate pe Netflix în februarie 2023:

The Walking Dead (2010-2022), sezonul 11, apare pe 20 februarie

Documentare licențiate pe Netflix:

Blackfish (2013), apare pe 16 februarie

Animații licențiate pe Netflix în februarie 2023:

Hajime No Ippo (2000-2002), sezonul 1, apare pe 1 februarie
Monster (2004-2005), sezonul 1, apare pe 1 februarie
The Croods: A New Age (2020), apare pe 23 februarie

Filme licențiate pe Netflix:

Mirciulică (2022) – apare pe 1 februarie
Grown Ups 2 (2013), apare pe 1 februarie
Midnight Express (1978), apare pe 1 februarie
No Strings Attached (2011), apare pe 1 februarie
Not Another Teen Movie (2001), apare pe 1 februarie
Sense and Sensibility (1995), apare pe 1 februarie
The Nanny Diaries (2007), apare pe 1 februarie

Year One (2009), apare pe 1 februarie
The Tax Collector (2020), apare pe 7 februarie
Mission Impossible: Fallout (2018), apare pe 14 februarie
The Silencing (2020), apare pe 14 februarie
A Time to Kill (1996), apare pe 15 februarie
Knight and Day (2010), apare pe 15 februarie
Lawrence of Arabia (1962), apare pe 15 februarie

Love & Other Drugs (2010), apare pe 15 februarie
Only You (1994), apare pe 15 februarie
Silverado (1985), apare pe 15 februarie
The Professionals (1966), apare pe 15 februarie
The Remains of the Day (1993), apare pe 15 februarie
Bean: The Ultimate Disaster Movie (1997), apare pe 16 februarie
Jurassic Park (1993), apare pe 16 februarie

Jurassic Park III (2001), apare pe 16 februarie
Jurassic World (2015), apare pe 16 februarie
Pitch Perfect (2012), apare pe 16 februarie
Pitch Perfect 3 (2017), apare pe 16 februarie
Scent of a Woman (1992), apare pe 16 februarie
The Lost World: Jurassic Park (1997), apare pe 16 februarie
The Broken Hearts Gallery (2020), apare pe 20 februarie

Octavian Petrescu

Sunt pasionat de filme și documentare, dar mai ales de peliculele biografice care aduc un plus de valoare cinematografiei. Prefer oricând un film european în defavoarea unuia american, iar când nu scriu despre filme și seriale îmi petrec timpul în compania lui Charlie, un labrador de un an și șapte luni.

Scrie un comentariu