Raftul cu filme

Nou la AKTA: București TV, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Medika TV și altele

AKTA, operator AKTA, grilă AKTA, grila AKTA, noua la AKTA, posturi TV AKTA, posturi de televiziune AKTA, Disney Channel, Disney Junior, Estrada TV, București TV, Kapital TV, Orizont TV, Medika TV, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD
Imagine via Bradient / AKTA

Nou la AKTA. Operatorul de televiziune prin cablu a efectuat o serie de schimbări la începutul lunii martie 2019, din grila oficială ieșind trei posturi TV. Cele trei canale au fost înlocuite cu altele, iar grila digitală a fost completată cu alte trei posturi de televiziune, conform platformei online de știri HD Satelit.

Astfel, din grila digitală a operatorului de televiziune AKTA au ieșit posturile pentru copii Disney Channel și Disney Junior. Mai mult decât atât, ca urmare a ieșirii din lista must carry pentru anul 2019, și Estrada TV a fost eliminată.

Cele trei posturi de televiziune au fost înlocuite cu București TV, care a primit recent licența pentru difuzarea națională, Medika TV, dar și Orizont TV. Iar ca un bonus, nou la AKTA va fi și canalul Kapital TV, intrând, de asemenea, în grila digitală a operatorului de televiziune prin cablu. Toate cele patru televiziuni menționate au reușit anul acesta să intre în lista oficială must carry pentru 2019.

Tot pe 1 martie 2019, operatorul de televiziune prin cablu AKTA a venit cu noutăți, alte două canale TV fiind adăugate în grila digitală. Este vorba despre posturile Viasat Nature HD și Viasat Explore HD, AKTA devenind primul furnizor de televiziune cu plată din țara noastră care oferă abonaților versiunile complete HD pentru cele două posturi TV de documentare.

Canalul Viasat Nature HD se regăsește pe poziția 149 în grila digitală de la AKTA, în timp ce postul de televiziune Viasat Explore HD a fost adăugat la poziția 146. Ambele stații TV sunt disponibile în pachetul AKTA Evolution (10,5 lei), pachet în care se regăsesc și posturile CBS Reality, Crime & Investigation Network, Outdoor Channel, Viasat Explore și Viasat History.

În urma unei verificări, operatorul de televiziune prin cablu AKTA a introdus, în ordine, postul București TV pe poziția 27, Medika TV pe poziția 56, Kapital TV pe poziția 71, Orizont TV pe poziția 100, Viasat Explore HD pe poziția 146 și Viasat Nature HD pe poziția 149.

Citește mai multe articole despre posturile TV pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și Instagram.

2 comentarii

  • Max TV Satelit introduc canalele TV: Kiss HD, Antena 1 HD, Antena Stars HD și Antena 3 HD. Iată datele pentru fiecare post de televiziune în parte: Kiss HD (transp. 12341 H), Antena 1 HD (transp. 12341 H), Antena Stars HD (transp. 12265 H), Antena 3 HD (transp. 12149 H), Kiss HD (Sid:68 vpid1401/1402 rom), Antena 1 HD (sid:26 Vvpid:6101/6102 rom), Antena Stars HD (sid:66 vpid:1201/1202 rom) și Antena 3 HD (sid:6 vpid:2101/2102 rom).