Raftul cu filme

VIDEO. Un serial american horror nou se vede pe postul de televiziune AMC: „NOS4A2”

NOS4A2, seriale la TV, seriale pe AMC, AMC, posturi TV, seriale horror
Imagine via IMDb / NOS4A2

Postul de televiziune AMC aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește NOS4A2 și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de joi, 6 iunie 2019, de la ora 22:00. Câte un episod nou va fi difuzat în fiecare seară de joi, de la ora 22:00, în exclusivitate pe postul AMC.

Serialul american de groază NOS4A2 urmează să fie lansat în luna iunie 2019 pe postul de televiziune AMC, atât în România, cât și în țările în care stația americană de televiziune emite în mod oficial. Primul sezon al seriei horror va număra un total de zece episoade, conform unui comunicat de presă primit de Raftul cu filme.

Producția americană NOS4A2 este încadrată în genul horror, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii americani Andresito Germosen De La Cruz, Ebon Moss Bachrach, Zachary Quinto, Ashleigh Cummings, Darby Camp, Rarmian Newton, Asher Miles Fallica, Dalton Harrod, Connor Henell și Amelia Ludwick.

Serialul horror supranatural NOS4A2 este bazat pe cel mai bine vândut roman al lui Joe Hill, publicat în anul 2013, cu același nume. Serialul spune povestea lui Charlie Manx, un nemuritor seducător care se hrănește cu sufletele copiilor și apoi depozitează ceea ce rămâne în Christmasland, un loc rătăcit de gheață, din imaginația lui Manx, în care este mereu Crăciun și nefericirea este împotriva legii.

În scurt timp, Manx află ca întreaga lui lume este amenințată în momentul în care Vic McQueen, o tânără din New England, descoperă că are o capacitate supranaturală periculoasă. Vic se hotărăște să îl învingă pe Manx și să îi salveze victimele fără să își piardă mințile sau să devină ea însăși una din ele.

Informații despre distribuție și personaje:

Charlie Manx (Zachary Quinto) – Un nemuritor inteligent și seducător care pretinde salvarea copiilor de la părinții răi sau neglijenți, Manx își atrage victimele în mașina sa specială, cu promisiuni de Crăciun în fiecare zi. Se hrănește cu sufletele lor, pe care le alungă în Christmasland, un sat de Crăciun răcoros din imaginația lui Manx, în care nefericirea este împotriva legii. Manx află ca întreaga sa lume este amenințată când Vic descoperă că are un dar periculos.

Vic McQueen (Ashleigh Cummings) – Un copil din clasa muncitoare, cu o viață dificilă în casă, plină de creativitate și dorința de a își ține familia împreună, care se trezește cu o abilitate supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Darul lui Vic, care este potențial periculos pentru Manx, o înfățisează ca un posibil dușman și dă startul viitoarelor confruntări. Pe masură ce Vic crește, trebuie să se lupte cu adevărul despre ea, părinții și circumstanțele ei, în timp ce se străduiește să îl învingă pe Manx și să îi salveze victimele fără să își piardă mințile.

Bing Partridge (Olafur Darri Olafsson) – Bing Partridge este un muncitor devotat, dar cu un trecut misterios și o minte impresionantă, care se lasă sedus de Charlie Manx.

Linda McQueen (Virginia Krull) – Mama lui Vic, o femeie dură și muncitoare, este hotărâtă să își păstreze familia unită și să își protejeze fiica. Uneori, ea ține prea mult la cei pe care îi iubește.

Chris McQueen (Ebon Moss Bachrach) – Fermecătorul tată al lui Vic, un bărbat din clasa muncitoare, are o slăbiciune pentru băutură, dar o iubire și o înțelegere profundă pentru fiica sa. Un om plin de defecte și complicat, Chris se străduiește să facă ceea ce este bine pentru Vic, dar de multe ori dă greș.

Maggie McQueen (Jakhara J. Smith) – Energică și plină de entuziasm din Iowa, bibliotecarul cu părul purpuriu, cu un săculeț de Scrabble către Univers, se găsește în plină vânătoare a lui Charlie Manx când un băiat pe care îl cunoaște dispare. Învăță repede că singura ei speranță de a îl găsi pe Manx se află în Vic McQueen și în harul acesteia.

Detalii despre primele episoade din NOS4A2:

101: O cale mai scurtă – Vic McQueen, o tânără muncitoare din New England, descoperă abilitățile sale supranaturale, așa cum nemuritorul Charlie Manx și le folosește pe ale lui pentru a atrage un copil în misteriosul său Rolls Royce Wraith din anul 1938.

102: Cimitirul a ceea ce ar putea fi – Vic se întâlnește cu Maggie, un medium cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Charlie Manx vizitează Haverhill pentru a căuta „calea mai scurtă” și află că Bing, îngrijitorul școlii lui Vic, este mai mult decât dornic să ajute.

Mai mult decât atât, noul serial al celor de la AMC, NOS4A2 are propriul filtru pentru fotografiile pe care le postezi pe Facebook. Acesta se numește Manx Yourself, iar oricine se poate transforma în Charlie Manx. Linkul către respectivul filtru este aici.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu