Raftul cu filme

Netflix a cumpărat serialul „Lucifer” și pregătește un al patrulea sezon

sezonul al patrulea din Lucifer, Netflix a cumpărat serialul Lucifer, serialul Lucifer a fost anulat, FOX, Lucifer
Imagine via IMDb / Lucifer

Este oficial! Platforma de streaming online Netflix a cumpărat serialul Lucifer și se pregătește de filmările și lansarea celui de-al patrulea sezon al seriei în care actorul Tom Ellis interpretează rolul principal. Vestea a fost publicată de TV Line în cursul zilei de 15 iunie 2018, publicație care menționează că Netflix a ajuns la o înțelegere cu Warner Bros. Television pentru continuarea producției.

Conform sursei citate, Netflix a comandat deja cel de-al patrulea sezon al serialului „Lucifer”, care ar urma să numere zece episoade. Până în momentul de față, niciun reprezentant din partea Warner Bros. Television sau Netflix nu a comentat înțelegerea, însă mai multe canale oficiale de media au publicat deja vestea.

Conform publicației Variety, platforma de streaming online Netflix a întâmpinat probleme în încercarea de a prelua și continua serialul „Lucifer” mai ales din cauză că Amazon Prime Video își dorea același lucru. Mai mult decât atât, o altă problemă a venit din partea Hulu, care deține drepturile SVOD pentru „Lucifer”.

Actorul din rolul principal, Tom Ellis, a publicat pe contul său de Twitter următorul mesaj: „Lucifer, season 4 on Netflix, wow! That sounds nice! You fans made this happen”. Și pe contul See What’s Next, al Netflix, informația a fost anunțată prin următoarele cuvinte: „Lucifer fans, rejoice! Netflix has picked up the show up for a fourth season”. Informația este confirmată și pe contul oficial de Twitter al serialului: „Fans, your voices have been heard. Season 4 coming to Netflix”.

Pe 12 iunie 2018, internetul era luat cu asalt de știrea prin care se anunța că platforma de streaming online Amazon Prime Video ar putea fi salvarea producției americane, însă se pare că Netflix le-a luat-o înainte! Este pentru prima dată în ultimii trei ani și jumătate când Netflix alege să preia un serial anulat. Ultima oară s-a întâmplat în noiembrie 2014 cu seria „Longmire”.

Serialul „Lucifer” fusese anulat acum ceva mai mult de o lună de către canalul american Fox, decizia având ca principal motiv audiențele în scădere pe care le înregistra producția încă de când se difuzau episoade din sezonul al doilea. La începutul lunii mai 2018, postul Fox anunța anularea seriei.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu