Raftul cu filme

Netflix a anulat serialul „Girlboss” după numai un sezon

serialul Girlboss
imagine via IMDb.com / Girlboss

Netflix, principalul jucător pe piața de streaming online, a hotărât să anuleze serialul Girlboss după numai un sezon difuzat, conform celor de la Variety. Producția lansată la începutul anului 2017 se oprește aici, iar principalul motiv pentru această decizie ar putea fi criticile dure primite imediat după lansare.

Serialul Girlboss aduce în fața ecranelor povestea Sophiei Amoruso, o tânără de 23 de ani care încearcă să își construiască o afacere de la zero de vânzare de haine vintage pe site-ul eBay. Cu timpul, Sophia reușește să pună în picioare propriul magazin online și să crească vânzările, iar la vârsta de 28 de ani ajunge să dețină un imperiu fashion sub brandul Nasty Gal.

serialul Girlboss, Netflix
imagine via IMDb.com / Girlboss

Serialul a fost creat de Kay Cannon și inspirat din fapte reale. Rolul principal al Sophiei este jucat de actrița Britt Robertson (cunoscută pentru rolul din filmul „Tomorrowland”), iar din distribuție mai fac parte actorii Ellie Reed (cunoscută pentru rolul din „2 Broke Girls”), Johnny Simmons (cunoscut pentru „The Perks of Being a Wallflower”), Alphonso McAuley (cunoscut pentru „Glory Road”) și RuPaul. Producătorul serialului a fost Kay Cannon (cunoscut pentru serialul „Pitch Perfect”), iar producător executiv a fost Charlize Theron.

Serialul Girlboss este unul dintre cele mai recente producții anulate de gigantul Netflix. Din valul de anulări mai fac parte alte două producții titrate, și anume drama de hip-hop „The Get Down” (anulat după un singur sezon) și cunoscutul serial de science-fiction „Sense8”, anulat după două sezoane, conform celor de la Pagina de Seriale.

În cazul în care nu știi despre ce producție este vorba, îți recomandăm trailerul pentru serialul Girlboss. Pe YouTube clipul a strâns 2,2 milioane de vizualizări, iar pe IMDb serialul a strâns peste 6.600 de note, din care a rezultat calificativul de 7,2 din 10. Primul sezon al comediei numără 13 episoade, iar fiecare are o lungime de 26 de minute.

Scrie un comentariu