Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial turcesc se difuzează pe Kanal D: „Nemilosul Istanbul”

Zalim Istanbul, Nemilosul Istanbul
Imagine via IMDb / Nemilosul Istanbul

Postul de televiziune Kanal D aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Turcia se numește Nemilosul Istanbul (în original: „Zalim Istanbul”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 7 octombrie 2020, de la ora 20:00.

Serialul turcesc Nemilosul Istanbul a fost lansat în anul 2019, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Kanal D (Turcia) pe 1 aprilie 2019, iar ultimul episod pe 22 iunie 2020. Producția numără două sezoane și 39 de episoade.

Pelicula se încadrează în genul dramă și este regizată de Cevdet Mercan și Senol Sonmez, după un scenariu semnat de Sirma Yanik și Seda Cakir Avunduk. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Deniz Ugur, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Berker Guven, Simay Barlas, Idris Nebi Taskan și Aysen Sezerel.

Serialul Nemilosul Istanbul prezintă povestea de viață a unei mame care luptă să își construiască o viață decentă într-un oraș al tuturor posibilităților, dar și plin de capcane care pândesc la tot pasul. Seher, personajul principal al serialului, locuiește cu cei trei copii ai săi într-un mic oraș din Turcia.

Traiul familiei la limita sărăciei și dorința de a avea o viață mai bună o determină să se mute în Istanbul, un oraș în care oportunitățile sunt uriașe pentru a se realiza. Odată mutată, Seher îl întâlnește pe Agah, un bărbat realizat, dar și o veche cunoștință a familiei lui Seher.

Întâlnirea va fi un test pentru cei doi, dar și pentru fiecare membru al celor două familii. O poveste de viață plină de încercări și în care se vor regăsi telespectatorii acestei pelicule, relația incredibilă între frați, pe de o parte, și între mama și copiii săi, pe de altă parte, poveștile de iubire și piedicile apărute în viața lor, toate acestea fac din serial o călătorie emoționantă în sufletul oricărui privitor.

Citește și alte articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme sau urmărește-ne pe pagina de Facebook, pe canalul de YouTube și pe pagina de Instagram.

Scrie un comentariu