Raftul cu filme

Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Kanal D: Nehir

Nehir, Kanal D
Imagine via Kanal D / Nehir

Postul de televiziune Kanal D aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră și exclusivitate. Pelicula originară din Turcia se numește Nehir (în original: „Baraj”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 26 iulie 2021, de la ora 20:00.

Serialul turcesc Nehir a fost lansat în anul 2020. Primul episod a fost difuzat în Turcia pe 17 martie 2020, iar ultimul episod pe 11 mai 2021. Producția numără un singur sezon și un total de 39 de episoade. Pelicula Nehir se încadrează în genurile dramă și telenovelă, fiind regizată de Ece Erdek Kocoglu și Hasan Tolga Pulat, după un scenariu semnat de Nur Araboga Kiymac și Hasan Tolga Pulat.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Biran Damla Yilmaz, Feyyaz Duman, Burak Yoruk, Sumru Yavrucuk, Iman Casablanca, Batuhan Bozkurt Yuzgulec, Gizem Karaca, Samil Kafkas, Toprak Kivilcim, Taygun Sungar și Kubra Dilara Celen.

Serialul Nehir înfățișează, într-o manieră impresionantă, povestea de viață a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. Protagonista serialului, Nehir Aksu, interpretată de actrița Biran Damla Yilmaz, a avut o copilărie extrem de dificilă. Abandonată de părinți încă din copilărie, ea s-a confruntat cu greutățile inerente ale vieții din orfelinat. În adolescență, Nehir o cunoaște pe Zerrin, o femeie inteligență care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare și o învață cum să supraviețuiască. În același timp îi va fi și un adevărat mentor în tainele înșelăciunii. Nehir și Zerrin devin astfel „partenere de afaceri”.

Nehir va profita din plin de frumusețea ei și va folosi acest avantaj pentru a cuceri tot mai mulți oameni bogați și influenți, iar Zerrin pretinde că este mama frumoasei fete. Echipa funcționează fără cusur până într-o zi, când Zerrin observă că Nehir este foarte apropiată de un personaj pe care l-a cunoscut în mediul online, Nazim. O dispută între cele două fete o determină pe tânăra fată să își schimbe viața și încearcă să își clădească un nou început alături de Nazim.

Lucrurile se complică mai mult atunci când Nazim, care ascunde un trecut tulburător, se dă drept Tarik, un tânăr chipeș care, asemeni frumoasei Nehir, vrea doar să cucerească. Nehir, Zerrin, Nazim și Tarik vor avea de înfruntat adevărul și minciuna, însă doar veridicitatea poate schimba totul, înainte ca lucrurile să devină iremediabile pentru cei implicați. Ce se întâmplă însă într-o lume în care oamenii sunt judecați după înfățișarea lor? Va reuși iubirea adevărată să triumfe?

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu