Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial american se difuzează pe postul AXN: „NCIS: Hawaii”

NCIS, NCIS: Hawaii, AXN
Imagine via AXN / NCIS: Hawaii

Postul de televiziune AXN aduce o nouă producție americană pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Statele Unite ale Americii se numește NCIS: Hawaii (în limba engleză: „NCIS: Hawaii”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 5 aprilie 2023, de la ora 21:00.

Serialul american NCIS: Hawaii a fost lansat în anul 2021. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune CBS pe 20 septembrie 2021, iar producția continuă și în acest moment. Serialul numără două sezoane, cu un total de 39 de episoade, și se încadrează în genurile acțiune, crimă și mister. Cu un scenariu scris de Matt Bosack, Jan Nash și Christopher Silber, serialul este regizat de Tim Andrew.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Vanessa Lachey, Alex Tarrant, Noah Mills, Jason Antoon, Yasmine Al-Bustami, Tori Anderson, Kian Talan, Seana Kofoed, Anthony Ruivivar, Enver Gjokaj, Mark Gessner, Mahina Napoleon și Moses Goods.

După misiuni complexe și aventuri care au ținut fanii cu sufletul la gură și i-au purtat prin Washington, Los Angeles și New Orleans, acțiunea noului serial va duce telespectatorii pe țărmurile seducătoare și în peisajele spectaculoase ale insulelor Hawaii, unde o vor cunoaște pe Jane Tennant, prima femeie în fruntea unei echipe NCIS, care este la conducerea operațiunilor Pearl Harbor Field Office.

Jane Tennant, agent special, ocupă un rol similar cu cel al agentului Leroy Gibbs în drama originală. Însă noul lider NCIS are o poveste foarte diferită, Jane fiind o mamă divorțată, care își crește aproape singură cei doi copii adolescenți, Julie și Alex. Pe parcursul episoadelor, fanii NCIS vor vedea cum se va confrunta cu presiunile slujbei ei solicitante și responsabilitățile de mamă.

Atât Jane, cât și restul membrilor NCIS, vor jongla cu datoria față de familie și de țară, investigând crime cu miză înaltă care implică personalul militar, securitatea națională și misterele insulei. Lucy Tara, o tânără fără multă experiență, dar plină de entuziasm, și Kai, un localnic fermecător care, după ce și-a petrecut cea mai mare parte a vieții de adult într-o fugă continuă, se întoarce în Hawaii ca agent NCIS, sunt cei pe care Jane se poate baza oricând.

Kai știe cum să se integreze printre localnici și să obțină informații prețioase de la aceștia. Jesse, fost detectiv de omucideri într-o metropolă, care alege să înceapă o nouă viață în Hawaii, și Kate Whistler, un agent al Agenției de Informații a Apărării care vrea să fie promovată și, prin urmare, are puțină răbdare cu unele dintre tacticile folosite de agenții NCIS, întregesc cea mai nouă echipă NCIS.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu