Raftul cu filme

Seriale noi pe HBO GO: „My Brilliant Friend”, cu premiera pe 19 noiembrie 2018

My Brilliant Friend, seriale, seriale noi, seriale pe HBO GO, seriale HBO, HBO, HBO GO, streaming online, seriale italiene
Imagine via HBO GO / My Brilliant Friend

Platforma de streaming online HBO GO, principalul competitor pentru Netflix în țara noastră, anunță un nou serial pentru România, premiera fiind stabilită pentru ziua de 19 noiembrie 2018 atât pe HBO GO, cât și pe postul de televiziune HBO. Serialul italian My Brilliant Friend (în traducere: „Prietena mea genială”) este o producție marca HBO, RAI și Fremantle Media.

Tetralogia napolitană My Brilliant Friend reprezintă o adaptare a romanului bestseller internațional „Prietena mea genială”, scris de Elena Perrante. Producția este regizată de Saverio Costanzo și urmărește povestea lui Lenu și Lila, două prietene care cresc împreună într-o mahala napolitană de la începutul anilor ’50 și a căror prietenie le va marca destinele.

Elena Grego începe să scrie despre prietenia de 60 de ani cu Raffaella Cerullo, Lila, care a dispărut fără urmă. Când cea mai importantă prietenă din viața ei pare să fi dispărut de pe fața pământului, Elena Greco începe să scrie povestea prieteniei lor pentru a rămâne peste ani. A întâlnit-o pe Raffaella Cerullo, căreia i-a spus mereu Lila, în primul an din școala primară, în anul 1950.

Povestea celor două fete, care se petrece în periculosul și fascinantul oraș Napoli, acoperă mai bine de 60 de ani din viețile lor. Elena Grego încearcă să descrie misterul Lilei, geniala ei prietenă care a fost, într-un fel, cea mai bună prietenă, dar și cel mai mare dușman.

Serialul italian My Brilliant Friend numără, momentan, un singur sezon și un total de opt episoade, vești despre sezonul al doilea fiind așteptate. În fiecare zi de sâmbătă, luni și marți vor avea premiera câte două episoade pe postul de televiziune HBO GO, de la ora 20:00, iar seria va putea fi urmărită și pe serviciul de streaming online HBO GO începând cu ziua de 19 noiembrie 2018.

Citește mai multe articole despre seriale italiene și articole despre HBO GO pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu