Raftul cu filme

Un nou serial în grila Happy Channel din octombrie: „Mom”, cu Allison Janney

mom, seriale, happy channel
Imagine via IMDb / Mom

Postul de televiziune Happy Channel aduce în exclusivitate un nou serial pe micile ecrane din România. Începând cu ziua de 9 octombrie 2017, de luni până joi, de la orele 22:00, telespectatorii vor putea urmări serialul Mom, producție nominalizată anul acesta la Premiile Emmy, cu Allison Janney și Anna Faris în rolurile principale.

Cele două actrițe vor joacă rolurile de mamă și fiică în serialul Mom, producție de televiziune menită să le ofere celor de acasă porția de voie bună și umor la sfârșit de zi. Creat de persoana care a adus telespectatorilor serialele de succes „Two And A Half Men”” (în traducere: „Doi bărbați și jumătate”) și „The Big Bang Theory” (în traducere: „Teoria Big Bang”), pelicula Mom” va fi difuzată începând cu 9 octombrie pe Happy Channel.

Ospătăriță la un restaurant sofisticat din Napa Valley, Christy, interpretată de Anna Faris, își crește singură cei doi copii. Nu mai bea de patru luni și încearcă să fie o mamă cât mai bună. Sobrietatea îi este însă testată atunci când Bonnie, mama sa alcoolică aflată și ea în recuperare, reapare în viața ei.

mom, seriale, happy channel
Imagine via IMDb / Mom

Serialul de comedie, care îl are ca producător pe Chuck Lorre, este regizat de Gary Halvorson, iar scenariul este semnat de Gemma Baker și Eddie Gorodetsky. Distribuția producției este completată de Jaime Pressly, French Stewart, Sadie Calvano, Mimi Kennedy, Nate Corddry, Kevin Pollak și Matt Jones. În anul 2015, serialul Mom i-a adus o nominalizare actriței Allison Janney la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță secundară într-o producție TV.

Anul acesta, actrița Allison Janney a fost nominalizată în cadrul celei de-a 69-a ediţii a Primetime Emmy Awards pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar dintr-un serial de comedie. Producția „Mom” va putea fi urmărită în exclusivitate de luni până joi, de la orele 22:00, pe postul de televiziune Happy Channel.

* citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme

Scrie un comentariu