Raftul cu filme

Serialul turcesc „Mireasa din Istanbul” se vede pe Kanal D începând cu 8 noiembrie

ozcan deniz, mireasa din istanbul, kanal d
Imagine via Kanal D / Ozcan Deniz

Toamna se lasă cu surprize pentru fanii serialelor turceşti! Dincolo de noutățile anunțate de Kanal D recent, postul de televiziune le-a pregătit telespectatorilor o capodoperă a genului, Mireasa din Istanbul (titlu în original: Istanbullu Gelin), în care joacă actori îndrăgiti de publicul român. Cei de acasă îl vor putea revedea pe Ozkan Deniz, pe care l-au urmărit în producţia „Ziua în care mi s-a scris destinul”, un serial care a cucerit publicul român.

Pe 8 noiembrie 2017, la Kanal D va avea premiera serialul Mireasa din Istanbul (titlu în original: Istanbullu Gelin), producţie ce va putea fi urmarită de miercuri până vineri, de la orele 20:00. Debutul serialului turcesc o prezintă pe Sureyya, jucată de Asli Enver, o frumoasă tânără, proaspăt absolventă de Conservator și o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. Sureyya duce o viaţă modestă alături de mătuşa ei, singura rudă pe care o mai are.

Însă destinul fetei este pe cale să o surprindă. Aceasta se îndrăgosteşte de un tânăr şi bogat om de afaceri pe nume Faruk Boran, jucat de actorul Ozkan Deniz. Familia bărbatului este una dintre cele mai respectate, bogate și nobile familii din Turcia. Capul familiei, chiar mama acestuia, Esma Sultan, are planuri mari pentru preferatul ei, unul dintre cei trei băieţi ai săi. Femeia doreşte să îi aranjeze lui Faruk o căsătorie avantajoasă cu o noră după chipul și asemănarea ei.

asli enver, mireasa din istanbul, kanal d
Imagine via Kanal D / Asli Enver

Faruk o întâlneşte pe Sureyya și, în timp, acesta se îndrăgostește din ce în ce mai mult de fată. Iubirea lui culminează cu cererea în căsătorie. Sureyya nu cunoaşte situaţia acestuia şi nici obiceiurile familiei lui, astfel că atunci când tânărul îi propune să meargă pentru a-i întâlni familia şi pentru a anunţa logodna, fata acceptă invitaţia imediat. Două lumi, una dinamică și modernă şi una tributară tradiţiilor, sunt pe cale să se ciocnească.

Sosirea tinerilor în casa părintească e un adevărat şoc pentru mama bărbatului, care nu este de acord cu logodna. Cu toate acestea, Sureyya speră că Esma Sultan va ajunge să o accepte în cele din urmă ca noră după ce o va cunoaşte mai bine. Însă fata nu ştie că mama băiatului este o femeie foarte dificilă și greu de mulţumit. Lucrurile se vor complica pe măsură ce timpul va trece, iar viaţa celor doi îndrăgostiţi va fi supusă la grele încercări.

Odată cu debutul serialului Mireasa din Istanbul (titlu în original: Istanbullu Gelin), telenovela „Patria mea ești tu” (detalii aici) va fi difuzat în fiecare luni şi marţi, de la orele 20:00, iar serialul „Kosem” tot luni și marţi, de la orele 22:00.

Scrie un comentariu