Raftul cu filme

CONCURS. În septembrie Minimax și Digi te trimit la Legoland în Germania

Minimax, desene animate, seriale animate, logo Minimax, siglă Minimax

Luna septembrie aduce, la Minimax, un bloc tematic Lego și un concurs destinat tuturor fanilor mai mici sau mai mari! Astfel, în fiecare weekend, de la orele 09:30, copiii au parte de două producții inspirate de jucăriile companiei Lego: serialele animate „Lego, prietenele din Heartlake City” și „Lego Elves”.

Cel dintâi serial aduce pe micile ecrane povestea a cinci prietene bune care au experiențe fantastice, își urmează visele și lucrează împreună pentru a înfrunta orice provocare din orașul Heartlake. „Lego Elves” e o poveste colorată despre o fetiță care primește o amuletă magică, ce o teleportează în lumea paralelă Elvendale. Acolo se împrietenește cu patru elfi care pot controla apa, pământul, focul și vântul.

În plus, din data de 11 septembrie, Minimax, împreună cu compania RCS & RDS, desfășoară un concurs pentru cei mici, oferindu-le peste 100 de premii minunate. Ei trebuie să construiască obiectul lor preferat din orice material doresc, să-i facă o poză și să o încarce în cadrul aplicației de concurs de pe pagina de Facebook a postului Minimax.

Marele premiu oferit este o excursie pentru o familie la parcul de distracții Legoland din Germania. Campania se adresează abonaților RCS & RDS, iar mai multe informatii privind modalitatea de desfășurare a concursului pot fi găsite pe pagina de facebook oficială. Aplicația devine activă în data de 11 septembrie 2017, începând cu orele 18:00.

Cărămizile colorate din plastic produse de compania daneză încă din anul 1947 sunt un brand global a cărui istorie a început în atelierul dulgherului Ole Kirk Christiansen, din Billund, Danemarca. În timpul Marii Depresiuni din anii 1930, acesta a început să creeze versiuni în miniatură ale produselor sale, din lemn (mese de călcat, scări), apoi i-a venit ideea să facă jucării. În 1947 a cumpărat un injector de plastic și a început să realizeze cuburile care sunt acum celebre și care bucură orice copil pasionat de construcții și joacă.

Scurte informații despre postul Minimax:

Minimax este primul canal educativ pentru copii din România care promovează un conţinut non-violent şi iniţiază proiecte care vin în sprijinul dezvoltării celor mici. Postul se adresează unui target de vârstă cuprins între 2 şi 12 ani. Minimax promovează o politică de programe diferită de celelalte posturi specializate, bazându-se pe desene pacifiste care au o componentă educaţională puternică.

Scurte informații despre compania RCS & RDS:

Reprezintă unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania și Italia. Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de retransmisie a programelor de televiziune, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobilă, internet mobil, precum și servicii de conținut video la cerere, prin Digi Online.

Prin divizia Digi Business clienții (persoane juridice) beneficiază de soluții integrate de telecomunicații și beneficiază de calitatea și siguranța serviciilor marca Digi, dar și de consultanță și asistență permanentă. Compania deține televiziunea de știri (în format Full HD) Digi24, care are opt stații regionale.

RCS & RDS deține și patru canale de sport, și anume Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4, dar și un canal de filme Pay-TV (Digi Film), trei programe de documentare (Digi World, Digi Life și Digi Animal World), un canal de muzică (U TV) și patru posturi de radio (Pro FM, Music FM, Dance FM și Digi FM).

* citește mai mult conținut special pe platforma Raftul cu Filme

Scrie un comentariu