Raftul cu filme

Un nou serial turcesc pe postul Kanal D: „Meryem”

Meryem, Kanal D, seriale turcești
Imagine via Kanal D / Meryem

Postul de televiziune Kanal D aduce un nou serial turcesc pe micile ecrane din România. Producția originară din Turcia, denumită Meryem (în original: „Meryem”), va avea premiera miercuri, 4 iulie 2018, de la ora 20:00, urmând să intre în grila de programe a postului TV în ziua de luni, 16 iulie 2018, și să fie difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, după finalul seriei „Dragoste și ură”.

Lansat în anul 2017, serialul turcesc pe care postul Kanal D urmează să îl aducă pe micile ecrane este încradrat în genurile dramă și telenovelă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Furkan Andic, Ayca Aysin Turan, Cemal Toktas, Acelya Topaloglu și Bestemsu Ozdemir.

Telenovela turcească Meryem este produsă de TMC Film și distribuită la nivel internațional de Kanal D. Seria a fost creată și scrisă de Meryem Gultabak, Ilke Gursoy și Emre Ozdur, în timp ce regia a fost realizată de Mustafa Sevki Dogan. Serialul a fost difuzat în Turcia între 2 august 2017 și 28 februarie 2018.

Producția Meryem reprezintă o poveste despre dragoste, sacrificiu, renunțare și lupta pentru fericire. Serialul urmărește poveștile impresionante de viață a trei personaje; a lui Meryem, femeia care își asumă o crimă în numele bărbatului pe care îl iubește, a lui Oktay, un procuror care se dedică meseriei și care ar face orice pentru a deține controlul, și a lui Savas, un tânăr înverșunat de dorința de răzbunare după ce și-a pierdut iubita.

Un accident de mașină, într-o noapte furtunoasă, schimbă radical viețile celor trei personaje. Omul legii, Oktay, își dorește cu orice preț o putere mai mare asupra celor din jur, iar Savas dorește să se facă dreptate. Meryem poartă povara păcatelor celor două persoane până în momentul în care dragostea adevărată își face loc în viața lor.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu