Raftul cu filme

O listă cu 35 de melodii din filmul Atomic Blonde (2017)

melodii din filmul Atomic Blonde, Atomic Blonde, melodii din Atomic Blonde
Imagine via IMDb / Atomic Blonde (2017)

Recent intrat în cinematografele din întreaga țară, pelicula Atomic Blonde (2017) pare să fie pe gustul majorității publicului român, fapt pentru care inaugurăm o nouă rubrică pe Raftul cu Filme, și anume liste cu melodii din cele mai recente lungmetraje intrate în cinema. Iar astăzi începem, bineînțeles, cu articolul cu melodii din filmul Atomic Blonde (2017).

Lansat în România pe 4 august, Atomic Blonde (2016) este un film scris de Kurt Johnstad și regizat de David Leitch. Cu un buget de aproximativ 30 de milioane de dolari, în Statele Unite ale Americii ocupă în momentul de față, în box office, poziția a zecea cu încasări de 4,4 milioane de dolari în weekendul 11-13 august. În total, Atomic Blonde (2017) a înregistrat până acum încasări totale de 61,5 milioane de dolari.

Rolurile principale din thrillerul sexy, notat cu R-rated (interzis sub 17 ani fără prezența unui adult sau însoțitor), sunt jucate de actorii Charlize Theron, James McAvoy și John Goodman. Până acum, filmul este notat pe IMDb cu nota medie de 7.1, iar pe Metacritic are un metascore de 63. Pe Rotten Tomatoes, Atomic Blonde (2017) este notat cu un calificativ de 76/100.

Trecem mai departe și discutăm despre cele 35 de melodii din filmul Atomic Blonde (2017) pe care le-am descoperit până acum cu ajutorul echipei Tunefind, căreia nu putem decât să îi mulțumim.

1. Kaleida – 99 Luftballons

Încărcată pe YouTube acum două săptămâni, piesa face parte de pe albumul de debut „Tear The Roots”, care urmează să fie lansat pe 15 septembrie la Lex Records. Ascultă piesa pe YouTube aici.

2. Nena – 99 Luftballons

Lansată în anul 1983, melodia a fost urcată pe internet în luna mai 2015, adunând de atunci peste 22 de milioane de vizualizări. Ascultă piesa pe YouTube aici.

3. Dooley Wilson – As Time Goes By

Melodia a fost scrisă de Herman Hupfeld în anul 1931 și a devenit faimoasă în anul 1942, atunci când a apărut în clasicul film „Casablanca”. Piesa a fost votată pe locul al doilea în clasamentul AFI’s 100 Years of Music. Ascultă melodia pe YouTube aici.

4. Blondie – Atomic

Melodia apare pe albumul „Eat to the Beat”, lansat de Blondie în anul 1979. Este una dintre acele melodii din filmul Atomic Blonde (2017) și poate fi ascultată pe YouTube aici.

5. Depeche Mode – Behind the Wheel

Piesa apare pe albumul „Music for the Masses”, lansat în anul 1987 de Depeche Mode. Ascultă melodia pe YouTube aici.

melodii din filmul Atomic Blonde, Atomic Blonde, melodii din Atomic Blonde
Imagine via IMDb / Atomic Blonde (2017)

6. Kanye West – Black Skinhead

Melodia lui Kanye West apare pe albumul „Yeezus”, lansat în anul 2013. Piesa a fost nominalizată la MTV Video Music Award pentru cel mai bun videoclip hip-hop.

7. New Order – Blue Monday

New Order a inclus melodia pe albumul „Power, Corruption & Lies”, cel care a apărut în anul 1983. Piesa a câștigat premiul NME pentru cel mai bun single. Poți să o asculți pe YouTube aici.

8. Health – Blue Monday

„Blue Monday” reprezintă o piesă special creată pentru filmul Atomic Blonde (2017). Poți asculta melodia pe YouTube aici.

9. Owl City – Bombshell Blonde

Piesa face parte de pe albumul „The Midsummer Station”, lansat de Owl City în anul 2012. Pe internet a fost ascultată, până acum, de 583.000 de persoane. Găsești piesa pe YouTube aici.

10. David Bowie – Cat People

Melodia face parte de pe albumul „Let’s Dance”, lansat de David Bowie în anul 1983. Artistul a câștigat premiul Grammy pentru cel mai bun artist rock după lansarea albumului. Ascultă piesa pe YouTube aici.

11. Siouxsie & The Banshees – Cities in Dust

Piesa face parte de pe albumul „Tinderbox”, lansat de Siouxsie & The Banshees în anul 1986. Este una dintre acele melodii din filmul Atomic Blonde (2017) și poate fi ascultată pe YouTube aici.

12. After the Fire – Der Commissar

Melodia face parte de pe albumul „Live at Greenbelt”, lansat în anul 2005 de către After the Fire. Pe canalul oficial al artistului, piesa are 1,3 milioane de vizualizări. Ascultă melodia pe YouTube aici.

13. Falco – Der Kommissar

Varianta originală după care s-au inspirat cei de la After the Fire pentru piesa cu același nume. Melodia lui Falco face parte de pe albumul „Einzelhaft”, lansat de artist în anul 1982. Ascultă piesa pe YouTube aici.

melodii din filmul Atomic Blonde, Atomic Blonde, melodii din Atomic Blonde
Imagine via IMDb / Atomic Blonde (2017)

14. George Michael – Father Figure

Melodia face parte de pe albumul „Faith”, lansat în anul 1987 de către artistul George Michael. În urma lansării albumului, George Michael a fost răsplătit cu titlul MTC Video Music Award for Best Direction. Ascultă piesa pe YouTube aici.

15. Public Enemy – Fight the Power

Piesa face parte de pe albumul „Fear of a Black Planet”, lansat de Public Enemy în anul 1990. Artistul a fost nominalizat cu Grammy Award for Best Rap Performance. Este una dintre acele melodii din filmul Atomic Blonde (2017) și poate fi ascultată pe YouTube aici.

16. The Beatles – Hey Bulldog

Piesa face parte de pe albumul „Yellow Submarine”, lansat de The Beatles în anul 1969. Melodia face parte din genul rock, iar tu o poți asculta pe YouTube aici.

17. Duran Duran – Hungry Like the Wolf

Piesa face parte de pe albumul „Rio”, lansat de Duran Duran în anul 1982. Melodia face parte din genul pop, iar tu poți asculta piesa pe YouTube aici.

18. A Flock of Seagulls – I Ran

Piesa face parte de pe albumul „A Flock of Seagulls”, lansat în anul 1982 de A Flock of Seagulls. Melodia face parte din genurile new wave, post-punk și pop, iar tu poți asculta piesa pe YouTube aici.

19. Hidden Citizens – I Ran So Far Away

Melodia face parte de pe albumul „Reawakenings”, lansat în anul 2016 de Hidden Citizens. Piesa face parte din genurile alternativă și indie, iar tu o poți asculta pe YouTube aici.

20. Led Zeppelin – Immigrant Song

Piesa a fost lansată oficial în anul 1970 și este una dintre acele melodii din filmul Atomic Blonde (2017). Piesa face parte din genul metal clasic, iar tu poți să o asculți pe YouTube aici.

21. The Cure – Just Like Heaven

Melodia „Just Like Heaven” face parte de pe albumul „Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me”, lansat în anul 1987 de The Cure. Piesa face parte din genurile new wave și post-punk, iar tu poți să o asculți pe YouTube aici.

22. Ausschlag – Kack Zukunft

Piesa „Kack Zukunft” face parte de pe albumul „Wer hat all das Gift bestellt”, lansat de Ausschlag în anul 2012. Este una dintre acele melodii din filmul Atomic Blonde (2017). Face parte din genul punk, iar tu poți să o asculți pe YouTube aici.

23. Queen – Killer Queen

Melodia face parte de pe albumul „Sheer Heart Attack”, lansat de Queen în anul 1974. Piesa poate fi ascultată pe YouTube aici.

24. The Clash – London Calling

Piesa „London Calling” face parte de pe albumul „London Calling”, lansat de The Clash în anul 1979. Melodia punk poate fi ascultată pe YouTube aici.

25. Peter Schilling – Major Tom

Melodia „Major Tom” face parte de pe albumul cu același nume lansat de Peter Schilling în anul 1996. Piesa rock și alternativă poate fi ascultată pe YouTube aici.

melodii din filmul Atomic Blonde, Atomic Blonde, melodii din Atomic Blonde
Imagine via IMDb / Atomic Blonde (2017)

26. The Fixx – One Thing Leads to Another

Piesa „One Thing Leads to Another” face parte de pe albumul „Reach the Beach”, lansat de The Fixx în anul 1983. Melodia post-punk poate fi ascultată pe YouTube aici.

27. Depeche Mode – Personal Jesus

Melodia „Personaj Jesus” face parte de pe albumul „Violator”, lansat în anul 1990 de Depeche Mode. Este una dintre acele melodii din filmul Atomic Blonde (2017). Piesa a câștigat premiul MTV Music Award pentru cel mai bun videoclip alternativ și poate fi ascultată pe YouTube aici.

28. Alice Cooper – Poison

Piesa „Poison” face parte de pe albumul „A Fistful of Alice”, lansat de Alice Cooper în anul 1997. Melodia rock poate fi ascultată pe YouTube aici.

29. Blur – Song 2

Melodia „Song 2” face parte de pe albumul „Blur”, lansat în anul 1997 de artistul Blur. A câștigat premiul Brit pentru cel mai bun single britanic și poate fi ascultată pe YouTube aici.

30. Ministry – Stigmata

Piesa „Stigmata” face parte de pe albumul „The Land of Rape and Honey”, lansat în anul 1988 de Ministry. Melodia rock poate fi ascultată pe YouTube aici.

31. Echo & The Bunnymen – The Killing Moon

Trackul „The Killing Moon” face parte de pe albumul „Ocean Rain”, lansat de Echo & The Bunnymen în anul 1984. Piesa alternativă poate fi ascultată pe YouTube aici.

32. Re-Flex – The Politics of Dancing

Melodia „The Politics of Dancing” face parte de pe albumul „First Born”, lansat în anul 1984 de Re-Flex. Piesa dance și electronică poate fi ascultată pe YouTube aici.

33. David Bowie & Queen – Under Pressure

Piesa „Under Pressure” face parte de pe albumul „Hot Space”, lansat de Queen și David Bowie în anul 1982. Este una dintre acele melodii din filmul Atomic Blonde (2017) și poate fi ascultată pe YouTube aici.

34. ‘Til Tuesday – Voices Carry

Melodia „Voices Carry” face parte de pe albumul cu același nume lansat de ‘Til Tuesday în anul 1985. Artistul a câștigat premiul MTV Video Music Award pentru artistul momentului, iar piesa poate fi ascultată pe YouTube aici.

35. Vladimir Vysotsky – Capricious horses

Piesa „Capricious horses”, lansată de Vladimir Vysotsky, poate fi ascultată pe YouTube aici.

* platforma Raftul cu Filme publică periodic articole în categoria Special, care include interviuri, liste de filme de văzut la televizor și liste de melodii din cele mai titrate producții cinematografice ale momentului

Scrie un comentariu