Raftul cu filme

Maximilian este invitatul lui Viorel Dragu în următorul episod din Show de Seară

Maximilian, Viorel Dragu, Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Comedy Central, satiră
Imagine via Comedy Central / Show de Seară

Gazda emisiunii Show de Seară este preocupată de faptul că nu iese în oraș cu oameni cool, de fapt, nici măcar cu oameni și îl întreabă pe cunoscutul rapper ce să facă pentru a arăta mai tânăr în penultimul episod din cel de-al doilea sezon al emisiunii de satiră, ce poate fi urmărit luni, 18 decembrie, de la orele 20:00, în exclusivitate pe Comedy Central. Replica lui Maximilian vine prompt: „Să bei mai multă apă”.

Maximilian: „N-am niciun plan B. N-am avut niciodată”.

„Sunt foarte în largul meu. La cântările mele uneori mă întreb ce caut acolo când e publicul nu ostil, ci indiferent. Nu fac gălăgie, ci sunt așa, în treaba lor. Se întâmplă. Des. Știi ce mă salvează? Îl am pe Old School, DJ-ul, care face el gălăgie. Eu mă simt bine și trec la următoarea melodie”, dă din culise Maximilian.

Cât despre proiectele lui, personajul speră să scoată un nou album în primăvara lui 2018: „Se cheamă „Narcis” până acum. E destul timp ca să nu se mai cheme așa, dar cred că așa o să rămână. Lucrez mult la el cu Escu, un băiat din Bacău, la fel ca mine, care face niște beat-uri foarte fresh. Aș vrea să dau drumul la cât mai multe melodii cu clipuri înainte să dau drumul la album. Altfel, n-am niciun plan B. N-am avut niciodată”.

În noul episod al emisiunii de satiră Viorel Dragu pune accent pe subiectul cumpărăturilor de sărbători: „Sunt ca sânii lui Viorel Lis. N-ar trebui să mai existe, nu e normal așa ceva. Cadourile de Crăciun sunt de două feluri. Cadourile pe care nu îți doreai să le primești și cadouri pe care îți doreai să nu le primești. Bine, sunt de foarte multe feluri, dar niciodată fix ce iau eu nu e bun. Acum vorbesc cu soția mea. Trebuie să cumperi cadouri tuturor, chiar și oamenilor pe care nu îi cunoști foarte bine, care nu-ți plac”.

Maximilian, Viorel Dragu, Show de Seară, Show de Seară cu Viorel Dragu, Comedy Central, satiră
Imagine via Comedy Central / Show de Seară

Ultimul episod din al doilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu va fi difuzat pe 31 decembrie, de la oreșe 20:00. Show de seară cu Viorel Dragu a revenit luni, 6 noiembrie, cu cel de-al doilea sezon al său, care va avea șapte episoade și unul special de Crăciun.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco, doar că acum promit să fie „mai amuzanți, mai actuali și, în primul rând, mai bine plătiți”. Printre invitați se numără vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Citește mai multe articole despre posturile de televiziune din țara noastră doar pe platforma Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu