Raftul cu filme

Un nou serial francez se difuzează pe postul de televiziune DIVA: Marion

Marion, Diva, seriale
Imagine via TV Mania / Marion

Postul de televiziune DIVA aduce o nouă producție franceză pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula se numește Marion și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune DIVA în ziua de joi, 2 februarie 2023, de la ora 21:00.

Serialul francez Marion a fost lansat în anul 2022. Primul episod a fost difuzat, în Franța, pe 1 iunie 2022, fiind în continuare în desfășurare. Producția numără un singur sezon, cu un total de șase episoade. Serialul Marion se încadrează în genurile dramă și polițist, fiind regizat de Jacques Kluger, după un scenariu semnat de Danielle Thiery, David Bourgie, Laetitia Kugler și Caroline Ophelie.

Din distribuția serialului fac parte, printre alții, actori francezi ca Louise Monot, Gwendolyn Gourvenec, Bertrand Nadler, Anna D’Annunzio, Carl Laforet, Franz Rudolf Lang, Etienne Guillou Kervern, Jeremy Malaveau și Sarah Pachoud.

Serialul Marion este o dramă care o are în prim-plan pe Edwige Marion. Ea este o polițistă din Lyon, care devine comisarul-șef al Poliției Transporturilor Feroviare, în cadrul brigăzii de la Gara de Nord din Paris. Într-un peisaj violent și plin de figuri periculoase, ea investighează cazuri ciudate, încercând să păstreze echilibrul între locul de muncă și viața personală, ea fiind și mama adoptivă a unei fete.

Fiecare episod vine la pachet cu noi provocări interesante, precum o serie de dispariții din Gara de Nord, un atac asupra fiicei sale, relația cu iubitul ei care dispare fără urmă, răpiri ciudate, inundații și multe, multe altele.

Scenariul serialului este bazat pe seria de romane despre comisarul Marion, publicată între anii 1996 și 2022 și semnată de Danielle Thiery, una dintre primele femei din istoria poliției franceze care a devenit comisar. Ea și-a început cariera literară în anii 1990 și a scris romane polițiste și scenarii de televiziune de-a lungul carierei sale. Serialul de față este bazat pe trei dintre romanele scrise de ea.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu