Raftul cu filme

Un nou serial turcesc se difuzează pe postul Happy Channel: Maria și Mustafa

Maria și Mustafa, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via TV Line / Maria și Mustafa

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Turcia se numește Maria și Mustafa (în original: „Maria ile Mustafa”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 21 iunie 2023, de la ora 23:00.

Serialul turcesc Maria și Mustafa a fost lansat în anul 2020, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune ATV pe 6 septembrie 2020, iar ultimul episod pe 27 decembrie 2020. Producția numără un singur sezon, cu un total de 17 episoade.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Jessica May, Hilmi Cem Intepe, Haki Bicici, Ezgi Celik, Alpay Atalan, Hulya Gulsen, Ozlem Ulukan, Hira Koyuncuoglu, Mustafa Acilan, Tamer Levent, Cem Karakaya, Burak Berkay Akgul, Derin Deniz Gorgulu, Neyra Kayabasi, Haldun Boysan, Hakan Eryilmaz și Tugba Tutug.

Serialul turcesc produs de NTC Medya a fost regizat de Bahadir Ince și Faruk Teber, după un scenariu semnat de Seda Cakir Avunduk, Birol Elginoz și Aynur Erdogan.

Iată despre ce este vorba în serialul „Maria și Mustafa”

Producția turcească Maria și Mustafa prezintă povestea de dragoste dintre Maria, care a venit din Columbia, și Mustafa, moștenitorul unei familii cunoscute. Maria este o fată frumoasă, tatăl ei este turc, iar mama ei este din Columbia. La vârsta de șapte ani a părăsit Turcia cu mama ei și a început să locuiască în Columbia. După aceea, rar și-a văzut tatăl și a venit în Turcia de mai multe ori. Ori de câte ori venea în Turcia ea îl făcea în mod deliberat pe tatăl ei să se simtă neliniștit deoarece credea că îi lăsase să plece și nu făcea tot posibilul pentru a-și reuni familia. Mulți ani mai târziu, tatăl Mariei a murit de boală, Maria s-a întors în Turcia pentru a vizita cimitirul tatălui său și a vândut proprietatea moștenită de la tatăl ei.

Maria intenționează să vândă proprietatea cât mai curând posibil, să se întoarcă în Columbia pentru a deschide un restaurant cu banii primiți și apoi să lucreze ca bucătar acolo. Cu toate acestea, când a găsit dragostea adevărată în Cappadocia, viața ei a fost dată peste cap. Maria l-a întâlnit pe Hilmi Cem Intepe în drum spre Cappadocia, un tip frumos dintr-o familie renumită. Când avionul a aterizat de urgență, Maria și Mustafa au călătorit împreună.

Norocul celor doi tineri se intersectează din nou, se reunesc, iar Maria încearcă să vândă pământul pe care l-a moștenit. Mustafa provine dintr-o familie bogată și este interesat de agricultura ecologică. Viața lui este atât de complicată pentru că poartă o povară grea pe umeri. Când cumnatul său a fost ucis din greșeală de Nihat, șefii celor două familii au decis să se căsătorească cu copiii lor pentru a evita disputele de sânge. Chiar dacă Mustafa s-a căsătorit cu Gonca, el nu a iubit-o niciodată și nu a devenit niciodată adevăratul ei soț. Știa că Gonca ar trebui să se căsătorească cu fratele lui Mustafa. Când fratele lui Mustafa a murit într-un accident de mașină, Mustafa nu a avut de ales decât să se căsătorească cu Gonka și să devină tatăl nepotului său. Astfel și-a sacrificat viața pentru familia sa.

Mustafa are totul din punct de vedere financiar, dar nu este deloc fericit. Maria simte că Cappadocia este noua ei casă, locul în care locuiește iubitul ei. Odată cu trecerea timpului, lui Mustafa îi este dificil să dezvăluie adevărul despre viața sa. Nu a putut găsi momentul potrivit pentru a spune cum a fost forțat să se căsătorească și să devină tatăl nepotului său. Iar când Maria rămâne însărcinată și descoperă adevărul despre Mustafa, povestea devine tot mai complicată.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu