Raftul cu filme

Maraton de seriale pe DIVA, cu Grey’s Anatomy, Hawaii Five-0, Castle și Chicago Med

DIVA, maraton de seriale, seriale la TV, postul DIVA, seriale pe DIVA
Imagine via canalul DIVA

Postul de televiziune DIVA, care emite și pe teritoriul țării noastre, pregătește un maraton de seriale de șase săptămâni, sub denumirea de Turul Americii. Canalul DIVA plănuiește să ne poarte într-o excursie de șase săptămâni de-a lungul continentului american de luni până joi, de la ora 20:00, începând cu 25 iunie, în fiecare săptămână fiind difuzat câte un maraton de seriale din destinații diferite.

Circuitul începe pe data de 25 iunie 2018, în Seattle, cu 25 de episoade din serialul Grey’s Anatomy (în traducere: „Anatomia lui Grey”). Următoarea destinație propune relaxare la soare în Hawaii cu sezonul al șaptelea din producția de acțiune Hawaii Five-0, în care apar actorii Alex O’Loughlin, Scott Caan și Taylor Wily, urmărind echipa de elită care luptă sub soarele arzător, între 2 și 5 iulie.

Orașul New York este și el inclus în maratonul de seriale al canalului DIVA, fiind programat între 9 și 12 iulie. Metropola care nu doarme niciodată este prezentată din perspectiva celebrului autor de romane polițiste, prin intermediul sezonului al treilea din Castle, cu Nathan Fillion și Stana Katic în distribuție.

A patra destinație este orașul Chicago, acolo unde acțiunea continuă în ritmul stabilit de seria Chicago Med (în traducere: „Camera de gardă”), unde ești așteptat în perioada 16-19 iulie 2018 să îi urmărești în acțiune pe medicii tăi preferați, interpretați de actorii Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta și Torrey DeVitto.

Sezonul al patrulea din serialul Monk, cu Tony Shalhoub, Jason Gray Stanford și Ted Levine în rolurile principale, te așteaptă cu ale sale cazuri ciudate, în San Francisco, să-l urmărești începând cu ziua de 23 iulie.

Vacanța se încheie în orașul Toronto, acolo unde acest maraton de seria creat de canalul DIVA te invită să studiezi serialul The Detail (în traducere: „Detaliul”), începând cu 30 iunie. Cele trei femei detectiv care lucrează în departamentul de omucideri din cadrul Poliției Metropolitane sunt interpretate de actrițele Shenae Grimes Beech, Angela Griffin și Wendy Crewson.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu