Raftul cu filme

Maraton de filme pe DIVA, cu Up in the Air, Gladiator, Vanilla Sky și Coming to America

maraton de filme pe DIVA, Up in the Air, DIVA
Imagine via DIVA / Up in the Air

Actori celebri ajung în luna august 2018 pe micile ecrane, în cadrul unui maraton de filme pe DIVA, postul de televiziune care emite și în țara noastră, sub numele Sub farmecul Hollywood-ului. Difuzările de lungmetraje sunt programate pentru fiecare seară de vineri din luna august 2018, de la ora 21:00.

George Clooney are un job care presupune multe bagaje, călătorește în jurul lumii și concediază oameni, dar descoperă că există și o altfel de viață atunci când întâlnește o potențială iubire în comedia „Up in the Air”. Tom Cruise joacă în misterioasa producție „Vanilla Sky” și întruchipează un tânăr jurnalist carismatic și bogat ce se află în căutarea iubirii adevărate. Russell Crowe este și el prezent și îmbracă hainele generalului Maximus în filmul premiat cu Oscar, „Gladiator”.

CITEȘTE ȘI: Maraton de seriale pe postul TV DIVA, cu „Grey’s Anatomy”, „Hawaii Five-0”, „Castle” și „Chicago Med”

Eddie Murphy ajunge și el pe micile ecrane, în cadrul acestui maraton de filme pe DIVA, în pelicula „Coming to America”, jucând rolul prințului din Zamuda care își caută sufletul pereche în Queens, New York. Richard Gere are parte de romantism, prietenie și maturizare în timp ce interpretează rolul unui tânăr care trebuie să termine Școala Superioară de Ofițeri pentru a deveni pilot în marina americană în filmul „An Officer and a Gentleman”.

Sub farmecul Hollywood-ului reprezintă un maraton de filme pe DIVA, postul de televiziune care emite și în țara noastră. Prin acest maraton de televiziune, canalul TV a programat o serie de lungmetraje cunoscute în cadrul cărora joacă și interpretează roluri actori celebri, precum George Clooney, Tom Cruise, Russell Crowe, Eddie Murphy și Richard Gere.

Citește mai multe articole despre posturile de televiziune din România pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră oficilă de Facebook, canalul oficial de YouTube și contul oficial de Instagram.

Scrie un comentariu