Raftul cu filme

Un nou serial american de dramă se difuzează pe postul Film Now: „Manifest”

Manifest, Digi Film, Film Now, seriale la TV, seriale, seriale americane
Imagine via Film Now / Manifest

Postul de televiziune Film Now a anunțat la finalul lunii septembrie 2018 că va difuza două noi seriale americane, în premieră pe micile ecrane din țara noastră, la doar câteva zile de la premiera din Statele Unite. Printre cele două producții din anul 2018 se numără și serialul Manifest, care a avut premiera în SUA pe 24 septembrie 2018, pe postul de televiziune NBC.

Producția Manifest, marca Warner Bros, este doar una dintre surprizele pe care postul de televiziune Film Now, fostul canal Digi Film, le pregătește pentru ultimele luni ale anului 2018. Conform unui comunicat de presă remis Raftul cu filme, seria Manifest va avea premiera pe 26 septembrie 2018, de la ora 20:00.

Cei care vor rata primul episod vor avea ocazia să îl revadă, alături de episodul al doilea, pe 3 octombrie 2018, începând cu orele 19:15. Episodul al doilea este programat pentru aceeași oră ca premiera, adică la 20:00. Serialul Serialul Manifest va fi difuzat miercurea, de la ora 20:00, iar în reluare vinerea, de la 19:15.

Seria Manifest spune povestea pasagerilor unui avion comercial care “se evaporă” misterios în timpul unui zbor transatlantic și reapare, la fel de inexplicabil, cinci ani mai târziu. În vreme ce, pentru pasageri, între decolare și aterizare au trecut cinci ore, pentru cei dragi viața s-a schimbat ireversibil. Cei de acasă au avut la dispoziție cinci ani ca să treacă peste pierdere și să își reconfigureze viețile.

În lumina reflectoarelor se află destinele pasagerilor din familia Stone: Michaela, o polițistă pe cale să se căsătorească, Ben, fratele ei, care se luptă cu propria neputință, și fiul lui, Cal, bolnav terminal, cu doar zece luni rămase de trăit. Cinci ani mai târziu, logodnicul Michaelei este căsătorit cu o altă femeie, soția lui Ben încearcă să se acomodeze cu revenirea familiei sale, iar sora geamănă a lui Cal continuă să împărtășească o legătură specială cu fratele său.

Producția Warner Bros urmărește drama împărtășită a celor care s-au întâlnit și rătăcit în fatidicul zbor și rupturile din relațiile pe care pasagerii le-au părăsit fără voia și știința lor. Între timp, guvernul american caută explicații pentru straniul incident aviatic.

Regia serialului este semnată de Jeff Rake și Mathew Fernandez, iar din distribuție fac parte Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Tim Moriarty și Jack Messina.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Un comentariu