Raftul cu filme

Un nou serial mexican se difuzează pe postul Acasă TV: Mama vitregă

Mama vitregă, Acasă TV
Imagine via Univision / Mama vitregă

Postul de televiziune Acasă TV aduce o nouă producție mexicană pe micile ecrane din țara noastră. Pelicula originară din Mexic se numește Mama vitregă (în limba spaniolă: „La Madrastra”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de joi, 2 februarie 2023, de la ora 12:00.

Serialul mexican Mama vitregă a fost lansat în anul 2022. Primul episod a fost difuzat pe postul de televiziune Las Estrellas pe 15 august 2022, iar ultimul episod pe 21 octombrie 2022. Producția numără un singur sezon, cu un total de 50 de episoade. Serialul Mama vitregă se încadrează în genul dramă, fiind regizat de Sergio Catano și Hector Marquez Campos, după un scenariu semnat de Rosa Salazar Arenas, Ricardo Tejeda, Fermin Zuniga și Juan Carlos Tejeda.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Aracely Arambula, Andres Palacios, Marisol del Olmo, Juan Carlos Barreto, Martha Julia, Marco Trevino, Cecilia Gabriela, Juan Martin Jauregui, Isadora Gonzalez și Eduardo Espana.

Serialul Mama vitregă o are în prim-plan pe Marcia, o femeie care, după ce ispășește o pedeapsă de 20 de ani pentru o crimă pe care nu a comis-o, pornește într-o misiune pentru a-și dovedi nevinovăția. În timp ce Marcia se află la închisoare, Esteban Lombardo, soțul ei, o consideră nu doar o criminală, ci și o adulteră care și-a ucis amantul, pe Nicolas Escalante, așa că o abandonează.

În același timp, soțul ei cere și divorțul. Marcia este însă sigură că printre prietenii fostului ei soț se află adevăratul criminal, așa că se apucă să studieze avocatură în închisoare pentru a-și redeschide cazul. Odată ieșită în libertate, Marcia reușește să se apropie de copiii ei, care o credeau moartă, sub o nouă identitate.

Serialul realizat de Televisa și lansat în anul 2022 este un remake al producției omonime, din anul 2005, ai cărui protagoniști au fost Victoria Ruffo și Cesar Evora.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

Scrie un comentariu