Raftul cu filme

VIDEO. Postul AXN va difuza serialul politic american „Madam Secretary”

Madam Secretary, seriale, seriale noi, seriale la TV, seriale pe AXN, posturi TV, seriale AXN, AXN
Imagine via IMDb / Madam Secretary

Recent, postul de televiziune AXN, care emite și în țara noastră, a anunțat că va difuza, în luna aprilie 2019, două noi seriale americane politice cunoscute, și anume Madam Secretary și „Designated Survivor”. Astfel, începând cu data de 4 aprilie 2019, serile de joi vor fi rezervate jocurilor de putere americane în cele două producții în care actorii Tea Leoni și Kiefer Sutherland au rolurile principale.

Luna aprilie 2019 aduce seriale noi pe postul de televiziune AXN, producția americană Madam Secretary urmând să fie difuzată începând cu data de 4 aprilie 2019, în fiecare seară de joi, de la ora 21:00. Imediat după, de la ora 22:00, va fi difuzat câte un episod nou din cunoscuta serie „Designated Survivor”, ajunsă celebră după adăugarea în portofoliul platformei de streming online Netflix.

Pelicula Madam Secretary (în traducere: „Doamna ministru”) o readuce pe actrița Tea Leoni pe micile ecrane din întreaga lume după o lungă absență, alături de Morgan Freeman în postura de producător executiv, iar serialul va deschide serile de joi începând cu data de 4 aprilie 2019, pe postul de televiziune AXN.

Povestea serialului american se concentrează pe povestea lui Elizabeth McCord, un fost profesor și analist al CIA, recent numită în poziția de cecretar de stat al Statelor Unite ale Americii. Prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local și o criză internațională care izbucnește deodată cu răpirea unui anumit număr de cetățeni americani, Elizabeth McCord va fi obligată să învețe să jongleze cu noile responsabilități, însă fără să își ignore soțul și pe cei doi copii.

Producția Madam Secretary prezintă o serie de crize internaționale, relații diplomatice, negocieri dure, atacuri teroriste, luări de ostatici, putere și influență, subiectele fiind prezente și în serialul „Designated Survivor”.

Pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea urmări și conflictele interioare ale celor două personaje principale ale serialelor, Elizabeth McCord și Tom Kirkman, precum și modul în care responsabilitățile celor două funcții interpretate de actori afectează relațiile acestora cu cei apropiați.

Citește mai multe articole despre seriale americane pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, dar și cele de YouTube și Instagram.

Scrie un comentariu