Raftul cu filme

Un nou serial mexican se difuzează pe postul PRO 2: „Mă declar vinovată”

Me declaro culpable, Mă declar vinovată, seriale, telenovele, seriale mexicane
Imagine via Latin Times / Mă declar vinovată

PRO 2, unul dintre posturile de televiziune deținute de PRO TV SRL, parte a grupului Media PRO, aduce un nou serial mexican pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Mexic Mă declar vinovată (în original: „Me declaro culpable”) urmează să intre în grila de programe a postului TV în ziua de luni, 14 mai 2018, și va fi difuzată de luni până duminică, de la ora 18:00.

Lansat în anul 2017, serialul mexican pe care postul PRO 2 urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile dramă și telenovelă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Daniela Castro, Mayrin Villanueva, Juan Soler, Juan Diego Covarrubias, Irina Baeva, Pedro Moreno, Sabine Moussier și Enrique Rocha.

Serialul Mă declar vinovată a fost difuzat în Mexic pe postul Las Estrellas.

Seria Mă declar vinovată a fost creată de Angelli Nesma Medina, Gabriel Corrado, Martin Kweller și Claudio Lacelli, iar de scenariu s-au ocupat Rosa Salazar Arenas, Juan Carlos Alcala și Fermin Zuniga, în timp ce producător executiv a fost Angelli Nesma Medina. Primul episod a fost difuzat pe 6 noiembrie 2017, iar ultimul pe 28 ianuarie 2018. Producția mexicană numără un singur sezon cu 62 de episoade.

Telenovela urmărește povestea lui Franco Urzua, jucat de Juan Soler, un bărbat carismatic care are un mariaj ajuns în impas cu Roberta, interpretată de Daniela Castro, din cauza bipolarității sale. Viața lui Franco ajunge să se schimbe în momentul în care preia cazul Albei, interpretată de Mayrin Villanueva, condamnată după ce și-a omorât soțul bolnav grav.

Astfel, Franco o ajută pe Alba să îşi recupereze băiatul aflat în custodia cumnatei sale, care suferă de schizofrenie, Ingrid, interpretată de Sabine Moussier. În același timp, fiica lui Franco şi a Robertei, Natalia, jucată de actrița Irina Baeva, întâmpină o mulțime de probleme în amor.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu