Raftul cu filme

Netflix Europe anunță două producții noi și crearea a 400 de locuri de muncă

locuri de muncă, Netflix
imagine via barrons.com

Netflix, poate cel mai mare jucător mondial pe partea de producție de filme și seriale, dar și pe zona de streaming video, anunță crearea a 400 de locuri de muncă noi în Europe. Dintre acestea, cele mai multe din aceste locuri de muncă sunt pentru departamentul de relații cu clienții, iar partea frumoasă este că se caută inclusiv persoane vorbitoare de limbă română, conform unui articol al Pagina de Media.

În primă parte, Netflix vorbește de angajarea unui număr de 170 de persoane în Europe, urmând ca numărul lor să crească până la 345 până la finalul anului 2017. În același timp, Netflix îșk propune ca până la finalul anului 2018 să angajeze până la 400 de persoane. Netflix Europe caută oameni care să lucreze pe partea de relații cu clienții la sediul din Amsterdam, acolo unde compania s-a mutat recent.

Noul hub se va ocupa de relațiile cu clienții din 11 țări europene, și anume Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Marea Britanie și Suedia. Netflix oferă mult mai multe detalii despre toate aceste posturi de muncă pe două pagini de pe site-ul lor oficial. Aceste detalii pot fi consultate la adresele de aici și aici.

Dincolo de angajările pe care urmează să le facă, Netflix Europe a anunțat că a început să lucreze la două producții noi. Este vorba despre serialele Dogs of Berlin și Osmosis. Primul urmează să fie gata înainte de anul 2018, iar cel de-al doilea să intre în producție la începutul lui 2018. Dogs of Berlin va fi filmat în Germania și va fi produs de Syrreal Entertainment în colaborare cu Netflix.

Mai mult de atât, până la finalul anului 2017 Netflix va anunța detalii despre alte șase noi producții europene originale. Pe What’s On Netflix poți găsi mult mai multe detalii despre filmele adăugate zilnic pe Netflix, dar și despre producțiile aflate în lucru atât din Europa, Canada, Statele Unite ale Americii și Australia.

Un comentariu