Raftul cu filme

O listă cu 77 de site-uri de filme online pentru cei care urăsc să meargă la cinema

filme online

Am avut o perioadă în care nu urmăream filme decât online, iar asta deoarece am scos televizorul din cameră și l-am dus în sufragerie, unde mai urmăresc doar meciurile din când în când, iar singura variantă care îmi rămăsese la îndemână au fost producțiile disponibile online. Ar fi fost mai interesant dacă aș fi descoperit cinematografele cu câțiva ani mai repede, așa poate că aș fi avut deja o colecție de bilete de film pe care le puteam înrăma și expune frumos pe holul casei.

Lista cu site-urile de filme online este alcătuită în cea mai mare parte random. Pe majoritatea site-urilor nu le mai urmăresc de când am un Cinema City în apropiere de casă, însă pe unele dintre ele le-am păstrat în bookmarks pentru peliculele vechi pe care le mai caut din când în când.

Drept dovadă, acum câteva zile am reușit să văd filmul Donovan’s Reef (1963) după ce l-am ținut în watchlist vreo doi ani pe IMDb. Nu de mult îmi sărise în ochi Bataan (1943), unul dintre filmele de război regizate de Tay Garnett, dar și Chickens Come Home (1931), cu Stan Laurel și Oliver Hardy.

UPDATE. Articolul a fost actualizat pe 11 noiembrie 2018 cu noi site-uri de filme și seriale online. Cele mai bune site-uri de genul au fost mutate la începutul listei, iar cele care nu mai funcționează au fost mutate la finalul listei create de noi.

Top 10 cele mai bune site-uri de filme online:

filmehd.net – unul dintre cele mai longevive site-uri din domeniu
filmulescu.com – apreciem colecția bogată de filme și seriale
fsonline.ro – un design ușor și simplu de folosit de oricine
pefilme.net – unul dintre cele mai bune site-uri din domeniu
tvhub.org – ușor de folosit și pune la dispoziție multe titluri

filmeonlinefox.ro – un design simplu și ușor de folosit de oricine
filme-bune.net – fără reclame inutile și relativ simplu de folosit
filmeserialeonline.org – unul dintre cele mai cunoscute site-uri
vtube.pro – design foarte bun, dedicat serialelor și filmelor
onlinesubtitrat.com – design grozav și colecție bună de titluri

Alte site-uri de filme online și seriale:

1. filme3d.net – intru pentru prima dată pe el. Nu sunt foarte impresionat de colecția de filme de pe site. Văd unele titluri apărute în anul 2016.

2. filmeonline.biz – un alt site de filme online nou pentru mine, însă care poate fi folosit pentru căutarea de filme mai vechi. Trebuie să suporți reclamele afișate.

3. filmeonline2013.biz – un alt site pe care nu îl știam, dar pe care l-am descoperit acum. La mine paginile se încarcă foarte greu, iar reclamele sunt la kilogram.

4. f-hd.net – un site de filme online cu un design nu foarte plăcut și o listă chiar ciudată de filme. Însă mai toate sursele de vizionare funcționează bine.

5. voxfilmeonline.net – încă unul de care nu știam. Nu pare cine știe ce la o primă vedere, însă titlurile care apar pe site sunt relativ decente.

6. filmeonline2016.biz – un colț de internet apărut recent, undeva prin anul 2016. Nu e de urmărit, consider că o să dispară la fel de repede precum a apărut online.

7. filmeonline2013.org – nu îl știam până acum, dar nici nu o să îl urmăresc de acum încolo. Văd multe titluri pe care le-am văzut și pe alte site-uri.

8. filmeonline2013.com – același design și listă de filme pe care le-am găsit pe site-ul anterior. O altă copie, alte reclame, alți bani făcuți ilegal din streaming.

9. filmeonlineaz.net – de apreciat colecția de filme de groază de pe site. Nu pe multe altele am văzut să aibă The Collector (2009) pus online.

10. filmeonline.cc – este copia site-ului anterior. Într-o mare proporție o să găsiți aceleași titluri publicate pe ambele platforme. Nu au cine știe ce vechime.

11. filmeindiene.info – același design ca pe ultimele două site-uri. Diferența este că aici vorbim doar de filme indiene, fără să mai fie vorba de alte titluri.

12. radiofly.ws – un site cu un design parcă făcut în Notepad, greu de urmărit filme și cu o mulțime de reclame. Personal, nu recomand, însă ține doar de voi.

13. filmehdgratis.net – o mulțime de reclame, design pentru anii 2000, iar paginile se încarcă greu. Mai mult te enervezi până dai drumul la film.

14. filmehdonline.org – o altă variantă la care apelez atunci când nu am dispoziția necesară pentru a merge la cinema. O mulțime de filme adăugate zilnic.

15. zfilmeonline.eu – nu e un site cu filme care să lase de dorit, dar nici care să impresioneze. Aici intru mereu când nu dau peste ce am nevoie altundeva.

16. topfilmeonline.net – apărut recent, cu aproape 650 de filme și cu posibilitatea de a le ordona după comentarii, vizualizări și accesări. Pare interesant de urmărit.

17. hdfilmeonline.ro – doar reclame prin PopAds pe site. Nu mă atrage deloc design-ul site-ului și mă face să spun că nu-mi place, însă merită oarecum o șansă.

18. filme2016.online – un altul deschis de puțin timp, după câte se pare. Nu cunosc site-ul, însă din câte se pare nu există prea multe reclame.

19. filmehdon.ucoz.com – nu o să recomand niciodată site-uri de filme online construite pe platforma uCoz. Însă poate rămâne o variantă pentru oricine.

20. filmetari.net – dacă te uiți la numărul de vizualizări ale fiecărui film în parte o să vezi că nu este un site cu vechime. Personal, nu cred că o să reziste foarte mult.

21. filme-onlines.com – de puțin timp în lumea site-urilor pirat pentru filme. Fără reclame sau timpi de așteptare inutili. Deține o colecție decentă de producții.

22. zfilme-online.net – foarte multe reclame +18 și popup-uri care se deschid la fiecare clip. Eu nu l-aș păstra pentru cazul în care ai nevoie de un astfel de site.

23. hdfilmesonlinegratis.net – reclame la aproape orice click, o singură sursă pentru fiecare film în parte, dar un design modern și ușor de folosit.

24. filmeonlinealese.net – nu foarte multe filme, însă pare un site liniștit care nu se aruncă la gâtul marilor producții cinematografice recente.

25. probesthd.do.am – se pare că există un site de acest gen care are o colecție incredibilă de filme vechi. Nu văd niciun film publicat care să fie de după 2000.

26. radiobos1.net – un site puțin cunoscut care oferă doar filme indiene. Nu sunt deloc impresionat de design sau de modul în care se mișcă site-ul.

27. xfilmeonline.biz – un site nou apărut pe internet și cu o colecție decentă de pelicule. Design-ul în schimb îmi place și este ușor de folosit.

28. documentare.rightbe.com – unul dintre site-urile pe care le urmăresc destul de des datorită documentarelor postate. Sunt unele destul de vechi și bune.

29. cinemax-online.com – nu este o colecție impresionantă de filme și nici măcar producții vechi nu promovează, fapt pentru care nu este o alegere grozavă.

30. serialefilme.net – un alt site de filme online apărut recent. Folosește un design comun și care se găsește gratis pe internet. Destul de puține producții.

31. topfilmenoi.net – un site descoperit de puțin timp. Folosește un design plăcut și ușor de folosit. Sunt impresionat în schimb de colecția de filme online.

32. filmshare.ucoz.ro – destul de multe reclame afișate pe toate paginile. Nu reprezintă o primă alegere atunci când cauți un astfel de site pe internet.

33. cinemasfera.com – un site apărut recent pe internet și sugerat de cititori prin e-mail. Momentan deține o colecție destul de mică de filme.

34. hdfilmeonline.biz – pune la dispoziție o gamă variată de filme vechi, dar și destule producții recente. Folosește însă un design destul de învechit.

35. filmealese-hd.com – un site cu multe reclame și cu un design mult prea des folosit de site-urile din domeniu. Nici colecția de filme nu e grozavă.

36. filme-ok.ucoz.ro – un site de filme online care a fost șters o bună bucată de vreme, dar care a apărut online de curând. Folosește același design învechit.

37. filmedocumentare.com – un site cu vechime dedicat filmelor documentare și unul dintre cele mai bune de acest gen de pe internetul românesc.

Site-uri de filme și seriale care au fost șterse:

cinemaxx.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în mai 2014
filmeonline.org – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în mai 2014
seriale-filme.info – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în mai 2014
filmepeales.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în mai 2015
filme-free.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în mai 2015

serialepenet.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în iulie 2015
990.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în iulie 2016
filme-bune.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în septembrie 2017
filme-online.eu.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în octombrie 2017
vezi-online.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în noiembrie 2017

filmeseriale.online – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în noiembrie 2017
filme-seriale-hd.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în noiembrie 2017
clickplus.online – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în noiembrie 2017
filme-pe-ales.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în decembrie 2017
youtubevideo.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în ianuarie 2018

filmeonn.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în ianuarie 2018
wowvideo.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în februarie 2018
amfilmehd.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în martie 2018
efilmeonline.org – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în martie 2018
magiacinemaonline.blogspot.ro – adăugat în secțiune în aprilie 2018

playhd.biz – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în aprilie 2018
desen3d.blogspot.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în aprilie 2018
filmeinhd.net – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în mai 2018
online-hd.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în iunie 2018
cinemaxx.rs – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în iulie 2018

rovideo.net – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în august 2018
filme-subtitrate.ro – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în august 2018
serialeplay.net – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în septembrie 2018
filmeserialeon.com – adăugat în secțiunea de site-uri șterse în octombrie 2018
filmeonlinefullhd.com – adăugat în secțiune în octombrie 2018

Citește mai multe articole speciale pe Raftul cu Filme. Urmărește pagina noastră de Facebook, contul de YouTube și pagina de Instagram pentru alte noutăți.

39 comentarii

Abonare la newsletter