Raftul cu filme

Un nou serial mexican pe postul PRO 2: „Legea iubirii”

Legea iubirii, seriale, seriale mexicane, PRO 2, seriale pe PRO 2
Imagine via Diario Basta / Legea iubirii

PRO 2, unul dintre posturile de televiziune deținute de PRO TV SRL, parte a grupului Media PRO, aduce un nou serial mexican pe micile ecrane din România, în premieră. Producția originară din Mexic, denumită Legea iubirii (în original: „Por Amar Sin Ley”), urmează să intre în grila de programe a canalului în ziua de duminică, 15 iulie 2018. Telenovela va avea premiera pe 15 iulie, de la ora 19:00.

Lansat în februarie 2018, serialul mexican pe care postul PRO 2 urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile telenovelă și dramă, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Ana Brenda Contreras, David Zepeda, Julian Gil, Jose Maria Torre Hutt, Sergio Basanez, Altair Jarabo, Guillermo Garcia Cantu, Pablo Valentin, Ilithya Manzanilla, Geraldine Bazan și Moises Arizmendi.

Serialul Legea iubirii a fost difuzat în Mexic pe postul Las Estrellas.

Telenovela Legea iubirii are scenariul scris de Jose Alberto Castro, Fernando Garcilita și Vanesa Varela, fiind inspirat din cartea „La Ley Del Corazon”, de Monica Agudelo. Cu o poveste scrisă de Felipe Agudelo, Ricardo Sarmiento și Natalia Santa, serialul este regizat de Salvador Garcini și Alejandro Gamboa.

Serialul Legea iubirii a fost difuzat pe postul mexican Las Estrellas, primul episod fiind difuzat pe 12 februarie 2018, iar ultimul pe 17 iunie 2018. Seria numără un singur sezon și are un total de 92 de episoade. Fiind cerut de publicul mexican, producătorul Jose Alberto Castro a decis să se facă și un al doilea sezon al serialului, acesta urmând să aibă premiera în anul 2019.

Telenovela mexicană urmărește viața unui grup de avocați care lucrează pentru firma Vega y Asociado, companie fondată de Alonso Vega. Personajele principale sunt reprezentate de Alejandra, Ricardo și Carlos. După ce autoritățile îl bagă în închisoare pe Carlos pentru uciderea unei prostituate, Alejandra se implică în activitățile companiei Vega y Asociado și ajunge să se îndrăgostească de Ricardo.

Vestea ajunge și la Carlos, care se hotărăște să facă tot ce este posibil pentru a nu îi vedea împreună. Pentru a reuși, îi cere ajutorul Elenei. În același timp, serialul urmărește și apropierea dintre Victoria și Roberto. Cel din urmă încearcă să o seducă pe Victoria, însă eșuează. Telenovela urmărește și viața lui Benjamin și Leticia, care sunt împreună, dar și a Oliviei, care este îndrăgostită nebunește de Leonardo, dar care este concentrat doar asupra muncii sale din cadrul companiei.

În acțiunea serialului își găsesc locul și Gustavo, care a trecut recent printr-un divorț, dar și Juan Lopez, un avocat dedicat muncii sale și care trage să prindă un loc mai bun în ierarhia companiei. Serialul Legea iubirii este un remake al seriei columbiene „La Ley Del Corazon”, lansată în anul 2016.

Citește mai multe articole despre seriale pe Raftul cu Filme. Urmărește, în același timp, pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

11 comentarii

  • Este cel mai bun, neadevărat de bun, și realist serial pe care-l văd în acești doi ani de când m-am pensionat și am avut timp să mă uit și eu la telenovele. Nu numai actorii de marcă joacă impecabil, spectaculos de adevărat, dar și faptele de viață sunt reale, rezolvate cu cinste de protagoniști. Nu sunt atâtea crime, mutilări, come așa cum apar în serialele turcești sau chiar în cele latino-americane, ci ni se prezintă viața reală, adică și cu bune și cu rele, rezolvate de maeștrii magistrați. Ce mai impresionează? Faptul că nu numai lumea din jur are probleme, mai ales de cuplu, ci și protagoniștii sunt marcați de neîmpliniri. Serialul aduce în scenă actrițe și actori superbi, char dacă unii au un rol episodic.

    • @Oana, conform programului TV de pe Cinemagia, serialul „Legea iubirii” se vede doar în noaptea de miercuri spre joi, de la 00:45. Este în reluare. Este posibil ca serialul să fi ajuns la final, iar PRO 2 să difuzeze câte un episod săptămânal în reluare doar noaptea.

  • Cel mai bun serial văzut în acești doi ani de când văd și eu telenovele. Este spectaculos de realist și convingător, relevând viața cu problemele ei, dar și cu rezolvarea lor. Vă felicit, echipă superbă, frumoși ca oameni și specialiști de marcă. Respect imens!

  • În sfârșit am aflat maeștrii care au creat acest serial superb. Sincere felicitări, minunați producători, alături de actorii frumoși ca oameni, dar și ca profesioniști. Vă iubim! Telenovela „Legea iubirii” are scenariul scris de Jose Alberto Castro, Fernando Garcilita și Vanesa Varela, fiind inspirat din cartea „La Ley Del Corazon”, scrisă de Monica Agudelo. Cu o poveste scrisă de Felipe Agudelo, Ricardo Sarmiento și Natalia Santa, serialul este regizat de Salvador Garcini și Alejandro Gamboa.

    • Mulțumim mult pentru timpul alocat pentru scrierea unui comentariu, dar și pentru opinia exprimată. Toate cele bune și sperăm să ne revedem prin secțiunea de comentarii 🙂

  • Dar când se va relua difuzarea telenovelei? „Legea iubirii” este o telenovelă care a fost difuzată pe canalul PRO 2 până a început difuzarea unei alte telenovele în locul său. Aș vrea să știu ca să pot urmări continuarea. Mulțumesc!

  • De ce puneți condiții și obligația de a fi abonat? Vă interesează să fiți mințiți prin creare de conturi false, laude și lingușiri? Cum credeți că cineva vă da adresa reală ca ulterior să fie bombardat cu reclame? În ciuda faptului că în media, TV, ziare se îndrumă să nu adere la ispite, reclame etc.