Raftul cu filme

Un serial turcesc nou se vede pe postul Happy Channel: „Legea familiei”

Legea familiei, Cukur, seriale turcești, Happy Channel
Imagine via IMDb / Legea familiei

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție turcească pe micile ecrane din România, în premieră. Pelicula originară din Turcia se numește Legea familiei (în original: „Cukur”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de miercuri, 9 ianuarie 2019, de la ora 20:00.

Telenovela turcească Legea familiei a fost lansată în anul 2017, primul episod fiind difuzat pe postul de televiziune Show TV pe 23 octombrie 2017, serialul fiind continuat și în momentul de față. Momentan, seria numără două sezoane și un total de 48 de episoade, conform Wikipedia. Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Aras Bulut Iynemli, Dilan Cicek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savas, Erkan Kolcak Kostendil, Oner Erkan, Riza Kocaoglu, Kubilay Aka și Ugur Yildiran.

Serialul turcesc Legea familiei se încadrează în genurile telenovelă, acțiune și dramă și este regizat de Sinan Ozturk și Ozgur Sevimli, scenariul fiind scris de scenariștii Gokhan Horzum și Ozan Aksungur.

Telenovela turcească Legea familiei spune povestea a două lumi, cea tradițională care încă trăiește după cutume și cea modernă care vrea să se elibereze de reguli și constrângeri. În lumina reflectoarelor se află celebrul cartier Cukur din Turcia, cunoscut pentru gradul de pericol pe care îl prezintă atât ziua, cât și noaptea. Cartierul Cukur este condus de Kocovars, o cunoscută familie nobilă mafiotă.

La un moment dat, supremația familiei Kocovars se vede amenințată, fapt pentru care fiul cel mic se întoarce în cartier și încearcă să dea o mână de ajutor pentru restabilirea ierarhiei de ani de zile în cea mai periculoasă zonă din întreaga Turcie. Problemele încep să ia o turnură și siguranța noului personaj este amenințată de către cei care își doresc să dețină controlului cartierului Cukur.

Citește mai multe articole despre seriale turcești pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

Scrie un comentariu