Raftul cu filme

VIDEO. Un nou serial brazilian se difuzează pe postul Happy Channel: „Legături de familie”

Lacos de Familia, Legături de familie, telenovele, seriale, seriale braziliene, seriale pe Happy Channel, Happy Channel
Imagine via IMDb / Legături de familie

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție braziliană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Brazilia se numește Legături de familie (în original „Lacos de Familia”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 29 iunie 2020, de la ora locală 18:00.

Serialul brazilian Legături de familie a fost lansat în anul 2000, primul episod fiind difuzat pe 5 iunie 2000, iar ultimul pe 2 februarie 2001, producția numărând un singur sezon și un total de 209 episoade. Serialul brazilian „Lacos de Familia” va fi difuzat începând cu ziua de luni, 29 iunie 2020, de la ora locală 18:00.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Vera Fischer, Tony Ramos, Regiane Alves, Jose Mayer, Carolina Dieckmann, Reynaldo Gianecchini, Deborah Secco, Marieta Severo, Alexandre Borges, Giovanna Antonelli, Luigi Baricelli, Lilia Cabral, Helena Ranaldi, Soraya Ravenle, Fernando Torres și Ana Carbatti. Serialul Legături de familie se încadrează în genurile dramă și romantic, fiind regizat de Ricardo Waddington, după un scenariu semnat de Manoel Carlos și Maria Carolina.

În rolul principal o vom vedea pe Vera Fischer, care a devenit cunoscută la nivel internațional cu rolul lui Ivette din pelicula „Clona”. Acum este Helena, o femeie matură, atractivă, senzuală și de succes, proprietara unei clinici de frumusețe, care are o relație controversată cu un medic mult mai tânăr decât ea, pe nume Edu.

Helena este mama Camilei, interpretată de Carolina Dieckmann. Lucrurile scapă de sub control când Camila se îndrăgostește de iubitul mamei sale, Edu. În acel moment se dă startul unui triunghi amoros periculos. Pe parcursul poveștii, tânăra Camila descoperă că are leucemie și începe să lupte cu boala necruțătoare.

Telenovela a provocat o adevărată agitație atât în Brazilia, cât și în țările în care a fost difuzată până în momentul de față. Actrița Carolina Dieckmann a fost nevoită să se sacrifice pentru rolul său, renunțând la podoaba capilară spre finalul serialului, în timp ce drama personajului a sporit donația de măduvă în Brazilia.

Citește mai multe articole despre serialele braziliene pe Raftul cu Filme. Urmărește și pagina noastră de Facebook, canalul de YouTube și contul de Instagram.

2 comentarii