Raftul cu filme

Un nou serial brazilian se difuzează pe postul Happy Channel: Legături de familie

Lacos de Familia, Legături de familie, telenovele, seriale, seriale braziliene, seriale pe Happy Channel, Happy Channel
Imagine via IMDb / Legături de familie

Postul de televiziune Happy Channel aduce o nouă producție braziliană pe micile ecrane din România. Pelicula originară din Brazilia se numește Legături de familie (în original „Lacos de Familia”) și urmează să intre în grila de programe a postului de televiziune în ziua de luni, 29 iunie 2020, de la ora locală 18:00.

Serialul brazilian Legături de familie a fost lansat în anul 2000, primul episod fiind difuzat pe 5 iunie 2000, iar ultimul pe 2 februarie 2001, producția numărând un singur sezon și un total de 209 episoade. Serialul brazilian „Lacos de Familia” va fi difuzat începând cu ziua de luni, 29 iunie 2020, de la ora locală 18:00.

Din distribuție fac parte, printre alții, actori ca Vera Fischer, Tony Ramos, Regiane Alves, Jose Mayer, Carolina Dieckmann, Reynaldo Gianecchini, Deborah Secco, Marieta Severo, Alexandre Borges, Giovanna Antonelli, Luigi Baricelli, Lilia Cabral, Helena Ranaldi, Soraya Ravenle, Fernando Torres și Ana Carbatti. Serialul Legături de familie se încadrează în genurile dramă și romantic, fiind regizat de Ricardo Waddington, după un scenariu semnat de Manoel Carlos și Maria Carolina.

În rolul principal o vom vedea pe Vera Fischer, care a devenit cunoscută la nivel internațional cu rolul lui Ivette din pelicula „Clona”. Acum este Helena, o femeie matură, atractivă, senzuală și de succes, proprietara unei clinici de frumusețe, care are o relație controversată cu un medic mult mai tânăr decât ea, pe nume Edu.

Helena este mama Camilei, interpretată de Carolina Dieckmann. Lucrurile scapă de sub control când Camila se îndrăgostește de iubitul mamei sale, Edu. În acel moment se dă startul unui triunghi amoros periculos. Pe parcursul poveștii, tânăra Camila descoperă că are leucemie și începe să lupte cu boala necruțătoare.

Telenovela a provocat o adevărată agitație atât în Brazilia, cât și în țările în care a fost difuzată până în momentul de față. Actrița Carolina Dieckmann a fost nevoită să se sacrifice pentru rolul său, renunțând la podoaba capilară spre finalul serialului, în timp ce drama personajului a sporit donația de măduvă în Brazilia.

Alexandra Vlaicu

Pasionată de seriale, ca mai toate fetele, urmăresc tot ce apare nou pe platformele de streaming online din România. Am o afinitate aparte pentru Netflix, dar nici cu HBO GO nu îmi este rușine. Mare fană a serialului Friends, am un motan pe nume Joe și un iubit care îmi ține companie de fiecare dată când mă uit la ceva nou.

4 comentarii

  • Vă mulțumim frumos pentru difuzarea serialului brazilian „Legături de familie” pe canalul Happy Channel în România. Felicitări pentru acest minunat serial!

  • O nouă producție? L-au dat pe Acasă TV acum 20 de ani de nu știu câte ori. Este ok că vreți să repetați aceleași telenovele, dar măcar nu ne mai aruncați borș în ochi.

    • Am mai explicat în comentarii de nenumărate ori ce înseamnă pe acest site „o nouă producție”. Nu se referă la faptul că producția în sine este nouă, adică lansată recent, ci este o nouă intrare în grila de programe a postului de televiziune pentru perioada în care a fost publicat articolul. Pe scurt, „o nouă producție” se referă la o noutate pe postul de televiziune respectiv, nu la o producție recentă.